Gaziantep'te PKK/KCK-PYD/YPG operasyonu: 7 gözaltı

Gaziantep'te PKK/KCK-PYD/YPG operasyonu: 7 gözaltı

Gaziantep'te PKK/KCK-PYD/YPG operasyonu: 7 gözaltı

Gaziantep'te PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü içerisinde silahlı olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütünün muhtemel eylem ve faaliyetlerin deşifre edilerek mensuplarının yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirdi. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan operasyon neticesinde, PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü içerisinde silahlı olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen 7 şüpheli yakalandı. Yakalanan 7 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerimizce, PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütünün muhtemel eylem ve faaliyetlerin deşifre edilerek mensuplarının yakalanmasına yönelik olarak Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde yürütülen çalışmalar neticesinde, analiz ve teknik çalışmalar sonucu PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü içerisinde silahlı olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen 7 şüpheli 24.11.2022 tarihinde düzenlenen operasyonla yakalanarak haklarında yasal işlem başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.