Burdur'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı; 7 ölü, 5 yaralı

Burdur'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı; 7 ölü, 5 yaralı

Burdur'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı; 7 ölü, 5 yaralı

Burdur’un Ağlasun ilçesinde Antalya-Isparta kara yolunda iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 6 ölü ve 6 yaralı bulunurken, Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada hayatını kaybedenlerin sayısının 7’ye yükseldiği, yaralı sayısının ise 5 olduğu bildirildi.

https://cdn.iha.com.tr/Contents/26-02/01/-1f379725-01be-42fd-91b1-12d398f79e93.mp4

Kaza, saat 11.00 sıralarında Ağlasun-Antalya-Isparta Karayolu’nun Isparta istikameti Aşağı Yumrutaş mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 FF 2118 plakalı Peugeot marka otomobil ile 07 BNE 490 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. İlk belirlemelere göre kazada 6 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma, arama-kurtarma ve trafik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Bazı yaralıların durumlarının ağır olması nedeniyle Isparta’daki hastanelere sevk edildikleri bildirildi.

Antalya-Isparta kara yolundaki kazada ölü sayısı 7’ye yükseldi

Valilikten açıklama: Ölü sayısı 7’ye yükseldi

Burdur Valiliği tarafından kazaya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Bugün saat 11.00 sıralarında Ağlasun-Antalya-Isparta Karayolu’nun Isparta istikameti Aşağı Yumrutaş mevkiinde iki binek aracın karıştığı sıkışmalı trafik kazası sonucu 7 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetmiştir. Yaralı 5 vatandaşımız ise çevredeki hastanelere sevk edilmiştir. Kaza sonrası bölgede gerekli güvenlik önlemleri alınmış, arama-kurtarma, sağlık ve trafik ekiplerimiz çalışmalarını sürdürmektedir. Yaralı vatandaşlarımızın hastanelerdeki tedavileri devam etmektedir. Yol kontrollü bir şekilde trafiğe açılmıştır" ifadelerine yer verildi. Kazayla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi.

Antalya-Isparta kara yolundaki kazada ölü sayısı 7’ye yükseldi

2 cumhuriyet savcısı görevlendirildi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Burdur'da meydana gelen ve 7 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasıyla ilgili Burdur Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığını ve 2 cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini duyurdu. Bakan Tunç, kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Katliam gibi kazada ölenlerin kimliği belli oldu

Yürekleri yakan kazada Cuma Ali Süzer (21), Sedat Akgün (41), Kuzey Akgün (10), Melek Akgün (45), İfaket Aydın (69) ve Nevin Süzer (52) olay yerinde hayatını kaybederken Isparta Şehir Hastanesine kaldırılan Hasan Akdağ (20) da burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.