Motosikletinin üzerine yüzüstü yattı, faciaya davetiye çıkardı

Motosikletinin üzerine yüzüstü yattı, faciaya davetiye çıkardı

Bolu’da D-100 Karayolu'nda plakasız motosikletin üzerine yüzüstü yatan gencin tehlikeli hareketleri cep telefonu kamerasına yansıdı.


Olay, D-100 Karayolu Dağkent Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Ankara istikametinde seyreden otomobilin içerisindeki yolcular, aynı istikamette giden motosikletli gencin tehlikeli hareketlerini görünce şaşkınlıklarını gizleyemeyerek o anları kayda aldı. Plakasız motosikletin üzerine yüzüstü yatarak seyir halinde olan genç adeta kazaya davetiye çıkardı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.06.2024
21:05

Yeterli denetim yok, motosikletler her yerde benzeri hareketleri yapıyorlar tırlar, diğer ağır vasıtalar, egzoz bağırtan araçlar, vs. illallah ettiriyor bizi ancak denetimler yetersiz, Gölyakada yaşıyorum, gördüğüm diğer ilçelerimizde de aynı sorunlar var, özellikle tırlar ve ağır vasıtalar bilhassa akşam üstü ve geceleri çok hızlı gidiyorlar, şehir merkezlerine Düzcedeki gibi geniş setler yapılmalı geceleri ne uykumuz kaldı nede rahatımız, tırlar hızlı geçtikleri için binalar sallanıyor ancak kimsenin umurunda değil, her gece artçı deprem yaşıyoruz, belediyeler bunu neden önemsemiyor, illaki bu tür araçların önüne çıkıp yolmu keselim ne yapalım.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,88
Eşkiyavari Yolmu keselim


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.