Köpeğe Tüfekle Ateş Etti!

Köpeğe Tüfekle Ateş Etti!

Düzce, Sancaklar Mahallesi’nde oturan İsmail Turan’a ait Golden Retriever cinsi köpek, yan komşusunun bahçesine girdi. Ev sahibi köpeğe pompalı tüfekle ateş açtı.

Kanlar içerisinde kendi bahçesine gelen köpeği fark eden Turan, hemen köpeği veterinere götürdü. Burada yapılan inceleme de köpeğin vücuduna 8 saçma parçası isabet ettiği belirlendi. Tüyleri traş edilerek ameliyata alınması planlanan köpeğin vücudunda ki saçmalar ameliyat edilemeyecek derecede içerde olduğu için saçmalar alınamadı. En sevilen ve en cana yakın dost olarak bilinen Golden cinsi köpeğinin vücudunda ki 8 saçma ile beraber yaşayacak olması köpek sahibini derinden etkilerken, olayla ilgili polis merkezine şikayetçi olundu. Konu ile ilgili emniyet ekipleri soruşturma başlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.07.2024
20:12

Köpeğini böyle başı boş bırakıp milleti rahatsız ediyormu düşünmeyeninde Allah belasını verecekmi peki? Belki birkaç defa uyarıldı kim bilir. Hayvanları severim vurulması her nekadar yanlış olsada hayvanı moda gibi sorumsuzca sahiplenen insanlarında bu sorumsuz davranışları yanlış. Hayvanına sahip çık ne işi var elalemin bahçesinde?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Hayvan sevgisi sorumsuzluğun bahanesi olamaz.
2.07.2024
13:30

Köpeğe bu vahşeti yapanın Allah belasını versin. Memlekette adalet kanun varsa gereğini derhal yapmalı. bir daha yaparsa kimse eyvah demesin.........

Katılıyorum   Katılmıyorum
%41,94
Sancaklar Halkı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.