OLURMU BÖYLE OLURMU.....KARDEŞ KARDEŞİ VURURMU

Hamd olsun inançlı bir Müslümanım. Yaradanıma karşı görevlerimi yerine getirmeye çalışan ama yapabidiği kulluğu yaradanıyla paylaşan inancımızı bazı kardeşlerimiz gibi gösterişe riyaya ranta dönüştürmeyen sade bir Müslüman TÜRK VE ATATÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.

İnancını ranta şahsi menfaata makam ve mevkiye satan zavallılara acıyorum.İnançlıyım derler yaradana değil makama mevkiye paraya pula tapar, Allahın huzurunda namazda bile akıllarında kırk tilki gezer. kuyruklarını birbirine değdirmemeye çalışırlar. Beş on yılda akıl almaz servetlere kavuşur sizin kırk elli yılda ulaşamadığınız servete onlar dört beş bilemediniz on senede ulaşırlar.

Dostlarım son hafta ve günlerde vatanımızda olan olaylar benim gibi içinde VATAN AŞKI, yüreğinde Allah, din, peygamber, bayrak sevgisi olan tüm Müslümanların İÇLERİNİ KAN AĞLATIYOR.


Bakıyorsunuz Allahları peygamberleri, kitabı, dini,bayrağı bir bir zamanlar birbirinin omuzlarına basarak biryerlere gelen yükselenler şimdi birbirlerine KANLI BIÇAKLI DÜŞMAN kesilmişler.TEFRİKAYA AYRILIĞA düşmüşler.Dostu üzecek iç ve dış düşmanları sevindirecek durumlara düşmüşler.

Bir taraf Dünya ekonomisi batarken Avrupa kan ağlarken bu zor ve çetin ekonomi savaşından yara almadan alnının akıyla çıkmış bir zamanlar işçi verdiğimiz devletlerden çalıştırmak için işçi alır duruma getirmiş Avrupa ve Dünya ekonomik kırizini halkını ezmeden, incitmeden,vermeye gayret ederek son elli yılda yapılamayan hizmetleri on yıla sığdırmış. Atatürkün ----HAKİMİYET KAYITSIZ VE ŞARTSIZ MİLLETİNDİR buyruğunu yerine getirmiş her on yılda bir Vatanımızı yarım asır geri bırakan DARBELERİ ÖNLEMİŞ.

Diğer taraf Dünyanın yüzlerce ülkesinde okullar açıp TÜRK dilini, kültürünü, folklorünü cihana duyurmuş o ülkelerdeki vatanını milletini seven eğitimcisi öğretmeniyle vatanımızı Dünyaya sevdirmiş ihracatımızın 160 milyar dolarlara çıkmasında payları olmuştür.

Herşey güzelde BEYLER BAŞARI BAŞINIZIMI DÖNDÜRDÜ el ele vatanımızı mılletimizi refaha rahata ulaştırmak varken birbirinizin ayağına karpuz kabuğu, muz kabuğu koyuyor tefrikaya ayrılığa DÜŞÜYORSUNUZ.....


Dikkat edin sizleri bu kadar yücelere çıkaran BU ASİL TÜRK MİLLETİ ÇIKARDIĞI YERDEN İNDİRMESİNİDE BİLİR.

Sözlerimi hepimizin sevdiği vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un bu günler anlatan veciz tavsiyesiyle kapatıyorum...

GİRMEDEN TEFRİKA BİR MİLLETE DÜŞMAN GİREMEZ......TOPLU VURDUKÇA YÜREKLER ONU TOP SİNDİREMEZ.....


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.