SEVGİLİ MUHALEFETİMİZ

Haziran ayındaki genel seçimlere üç ay gibi kısa bir zaman kaldı. Ülkemizi beş yıl yönetecek Türkiye Büyük Millet Meclisimizi kanunlarımızı oluşturacak millet vekillerimizi seçeceğiz.

Demokrasilerde iktidar partileri kadar muhalefet partileride çok önemlidir. İktidar olan partilere yanlış icraatlarında uyarmak balans ayarı vermek muhalefet partilerinin görevidir.

Bizim ülkemizde muhalefet maalesef iyi yapılan kötü yapılanada karşı çıkmak olarak algılanmaktadır. Oysa iktidarı, muhalefeti, sağcısı, solcusu her görüşten vekillerimiz ülkemizin ve milletimizin çıkarları ve refahı için bir araya gelseler vatanımızı Atatürk ümüzün arzuladığı siyaseyiyle, sanatıyla, kültürüyle, genci yaşlısıyla el ele vererek MUASIR MEDENİYYETE ulaşmak için gayret sarf etseler TÜRK MİLLETİNİ HİÇ KİMSE TUTAMAZ.

Yaradanımız ve ecdadımız bizlere cennet gibi bir vatan hediye etmiş. Doğusuyla, batısıyla, kuzeyi güneyiyle her mevsimde dört mevsimi yaşanan bir coğrafya, kuru dala hayat verecek bir toprak, hava, ve bolca bereketli su lütfetmiş.

Yeraltı ve yeryüzü servetlerimiz saymakla bitmez. Bizler bu kadar niymetleri kullanırken şükür edeceğimize vatanımızı el birliği ile yücelere çıkaracağımıza birbirimizi yiyoruz. İktidar iktidarlığını muhalefet muhalefetliğini bilmiyor. Koca koca adamlar birbirlerini yiyor.

BEYLER PAYLAŞMASINI BİLİRSEK BU VATAN HEPİMİZE YETER.

Dostlarım yaşımız gereği İSMET İNÖNÜ, ADNAN MENDERES, BÜLET ECEVİT, TURGUT ÖZAL, ALPASLAN TÜRKEŞ, NECMETTİN ERBAKAN, TAYYİP ERDOĞAN AHMET DAVUTOĞLU KEMAL KILIÇTAROĞLU..nu da gördük.

Maalesef bu değerli devlet adamlarımızın iktidar muhalefet yarışında birbirlerine sevimsiz seviyesiz didişmeleri hatta birbirlerini darağacına kadar getiren husümetlerini gördük, yaşadık.

Siyasilerimizin darbeler ihtilaller yapabilecek kadar hırsları müsümetleri olmasaydı ülkemiz çok daha müreffeh ve rahat olurdu.

DARBELER İHTİLALLER VATANIMIZI YARIM ASIR GERİ BIRAKTI.

Yeni seçilecek vekillerimiz lütfen artık bu seviyesiz kavgalar didişmeler bitsin. Cumhuriyetimizin 100 yılında Dünyanın sayılı devletleri arasına iktidarı muhalefetiyle el ele vererek girelim. MİLLETİN SEÇTİKLERİNE SAYGILI OLALIM.

Atatürkümüzde HAKİMİYYET KAYITSIZ VE ŞARTSIZ MİLLETİNDİR dememişmi.

YURTTA SULH CİHANDA SULH dememişmi...Yakışırmı Atatürkçüyü diyenlerin milli işradeye karşı çıkmamaları.

Haydi Türkiyem iktidarı muhalefetiyle el ele gönül gönüle Cumhuriyetimizin 100 cü yılına Dünyada söz sahibi olacak BİR TÜRKİYEYE VARMISINIZ...

Saygı sevgi ve hürmetlerimle Burhan Tutkun 2 mart 2015....


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.