Su Yolunu Bulur

Dostlarım bizim muhaletimiz asırlık spor külüplerimizden Beşiktaşın taraftar gurubu ÇARŞI gibi herşeye karşıdırlar....

Meşhur sılagonları vardır...ÇARŞI HERŞEYE KARŞI...

Adamlar resmen ifade ediyorlar. Dünyanın en iyi işininide yapsalar biz onları kabül etmez iyi demez onaylamayız.

Bu aralarda KANAL İSTANBULA taktılar.Hasetlerinden kafayı yiyecek ÇATLAYACAKLAR.

Ecdadımız insanlığa hizmet edecek kalıcı eserler --örneğin camiler,yollar, köprüler,çeşmelere çok önem verirlerdi.

İstanbulda Edirnede Bursada ve vatanın her yerinde önce camilerden başlayarak diğer önemli hizmetleri ibadet heyecanıyla yaparlardı.

Bugün bile akıl erdiremediğimiz şaheserleri,camileri o günün sınırlı imkan ve teknolojiyle nasıl yaptıklarına inanamıyoruz.

Avrupalı ve tüm insanlık alemide inanamıyor.

Sultan Ahmet, Süleymaniye,Fatih,Beyazıt,Selimiye gibi binlerce ejdat yadigarını görünce Türklüğümüz ve müslümanlığımızla gurur duyuyoruz.

Sevgili peygamberimizin HALKA HİZMET HAKKA HİZMET pirensibini uygulayanlara ne mutlu.

S. A. V . Bindörtyüz küsur yıl evvel --İstanbul bir gün mutlaka feth edilecektir onu feth eden komutan ne güzel komutan onun askerleri ne güzel askerlerdir diyerek İstanbula hizmet etmenin ibadet olduğunu vurgulamıştır.

Fatih sultan Mehmet İstanbulu fetihten sonra en büyük hayali Asyayla Avrupa kıtasını birleştirmek olmuştur. Bugünkü yapılmış ve yapılacak köprülerin yolların tünellerin manevi temelleri o zamanlar atılmıştır.

Şair ne güzel demiş. YÜRÜ HALA NEDİYE OYUNLA OYNAŞTASIN, FATİHİN İSTANBULU FETHETTİĞİ yaştasın..

Kadirşinas Türk milleti birinci boğaz köprüsüne veremediği ismi ikinci boğaz köprüsüne. FATİH SULTAN MEHMET köprüsü diyerek vefasını göstermiştir.

Biz Türk millet tenkit etmeyi muhalefeti çok severiz. İki kişi bir araya gelince yaptığımız en güzel şey dedikodu eleştiri ve muhalefettir.

İş yapmasakta bir baltaya sap olmasakta çok güzel eleştiri muhalefet yaparız.

Bu alışkanlığımız çok eskilere dayanır. Çocukluk yıllarımızda anlatılırdı. Rahmeti demokrasi şehidimiz ADNAN MENDERES İstanbul Beşiktaştaki Barboros bulvarını istimlak ederken--Ne yapıyorsun bu kadar geniş yolmu olur buraya uçakmı indireceksin diye yıllarca engellemişler yaptığı her hayırlı işin karşısına çıkmışlardır.

Türk insanının ufkunu açacak çağdaş medeniyete ulaştıracak bir lideri önderi maalesef komik gülünç sebeplerden --Köpek davası bebek davası--gibi bahanelerle idam sehpasına kadar getirmişlerdir.

Yazar RAUF TAMER in O KAFA tiplemesi gün gelmiş köprüye oto yollarına hayır demiş. gün gelmiş otomotif sektörüne montaj sanaaii diye karşı çıkmış gün gelmiş otoyollara tünellere karşı çıkmışlar taş üstüne taş koymasalarda maalesef çok güzel engel ve muhalefet olmuşlardır.

Allah buya istemedikleri karşı çıktıkları köprünün ve çoğu otobanın açılış kurdelelerini kesmek O KAFAYA KAFASIZLARA nasip olmuştur.

Kendilerini ilerici aydın Atatürkçü sananlar milletin gerisinde kalmış HER SEÇİMDE LAYIKLARINI BULMUŞLARDIR.

O KAFA şimdide Kanal İstanbul Kuzey marmara .İstanbul İzmir Karadeniz sahil yoluyla balkanları kafkasyaya doğuyu batıya bağlayacak Dünya ulaşımını ve ticaretini kolaylaştıracak Türkiyye büyük rant sağlayacak üçüncü köprüyede denizaltından geçen AVRASYA tünelinede KANAL İSTANBUL ada karşı çıkıyorlar.

Beyler vatan ve milleti insan sevgisi olanların yaptıklarına yapacaklarına sizin küçük beyinkeriniz yetmez.

Hiçolmazsa gölge etmeyin sizlerden başka ihsan istemiyoruz.

İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR....SU YOLUNU BULUR....

Burhan Tutkun Sevgi saygı ve hürmetlerimle....

30 Haziran 2021.....


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.07.2021
23:36

sayın tutkun çarşı mişali çarşı herşeye karşı bende diyorumki düzce nin her hali herşeye karşı düzceyi yönetenler uzaydamı yaşıyor bu şehrin sorunlarını ekonomiyi canlandıracak hamleler neden yapılmıyor örnek vereyim düzceye büyük bir stadyum yapılsa düzceye katkı saglarmı saglamazmı saglar binlerce taraftar bir araya gelip büyük bir sinerji oluşturur lokanta esnafı konfeksyon marketler benzin istasyonları birçok esnafı bu stadyum maddi açıdan düzceye katkı verir reklam verecekler bu sayede reklam yaparlar ama nedenswe düzcede bu tür yatırımları yapacak idereciler siyasiler ellerini taşın altına sokmuyorlar bu yüzden düzce kaybediyor kaybetmeye mahkum icraat yapacak olan yönetici ne yapacak kim organize edecek bunları bilmiyor olan düzce oluyor bu yüzden kardüzü eftenisi kurugölü akçakocası konuralpi sahipçıkılıp yatırımcı çekilse gör düzceyi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%78,57
salih hızel


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.