Kavgasız Kaygısız Kardeşçe Yaşayalım

Dostlarım iyisiyle kötüsüyle,güzeliyle, çirkiniyle,acısıyla tatlısıyla yarım asırı aştık yetmişe merdiven dayadık.

Bizlere her türlü beşeri imtihanları yaşatan varlığıda, yokluğuda tattıran vererek te alarak ta bizi imtihan eden yaradanımıza ne kadar hamd etsek azdır.

Mevlamız imtihanlardan iyi not alan verdiği zamanda aldığı zamanda şükreden hayat ünüversitesini başarıyla bitiren emanetini hayırlısıyla teslim edenlerden eylesiz.

Geçen gün bulvarda dükkan komşum arkadaşım yazıların hoşuma gidiyor sen gazeteclikmi okudun dedi.

Tüm yazarlardan basın mensuplarından özür diliyorum Ben yazar değilim.duygularını düşüncelerini dile getirmeye çalışan Türküye ve Düzce sevdalısıyım.

Depremlerden sonra çektiğimiz sıkıntılardan arınmak için yarım asırlık arkadaşım dostum sırdaşım ALİ BEŞER..yazı yazmak birşeylerle meşgül olmak kafanı rahatlatır diye gazetedi DAMLA da DÜZCE SEVDAMDIR başlıklı bir köşe hediye etti.

Vefasızlığın moda olduğu Dünyamızda benim gibi elifi görüp mertek sanan arkadaşına gazesinde yer verme olgunluğu gösterdiği için kendisine minnettarım Mekanı cennet olsun nur içinde yatsın.

Oda benim gibi dikenli yollardan geçti. vefasızlığı gördü. Evlatları ve ekibine DAMLA gibi çok güzel bir miras bıraktı.İnanıyorum damlayı çok daha güzel yerlere taşıyacaklar.

Bu yaşa gelinceye kadar çok günler ve olaylar gördük.İhtilaller,muhtıralar krizler yaşadık.Otuz bin gencimizi sebepsiz yere toprağa verdik.

O kara günlerde anneler,babalar evlatlarını okula gönderirken akşam eve sağ gelip gelmeyeceğinden emin değildi.Bu yüzden bizim nesil çok arzulamasına rağmen fazla okuyamadı.Bende onlardan biriyim...Olsuun bizde okuyamadık ama AHŞABIN EFENDİSİ olduk.

Avrupa nın bizi hazmedemeyen çekemeyen, sömürgecileri önce talebe olaylarını başlattı.Ünüversitelerimizde SAĞCI SOLCU fabrikalarımızda PATRON İŞÇİ çatışmalarını alevlendirdiler,

İşgal edilmiş şehirler fabrikalar oldu. İşçilerimizi gençlerimizi kanplara bölerek vatanımızı ekonomik yönden çökertmeyi hedeflediler.

Zira Türkiyem petrol bölgesinin bekçisi Dünyanın incisiydi.

Daha sonra hassas olduğumuz dini gündeme getirerek SUNNİ ALEVİ tartışmaları başlattılar.

İnananları,din adamlarını şucu,bucu,diyerek tefrikaya düşürdüler.hedeflerine ulaşamayan soysuzlar en son çare olarak içimizdeki satılmış hainleri maşa olarak kullanarak TÜRK KÜRT sorunu icad ettiler. Etnik kökenleri alevlendirdiler.

Bayrağı,bir, kıblesi bir dini imanı bir,vatanı bir olan vatan görevini birlikte yapan evlatlarımızı maalesef birbirine kırdırtılar.Askerliğini yapmış vergisini verdiği vatanına düşman etmeye çalıştılar.

Ülkemin kullanacağımız imkanları,paraları birbirimizi kırdırmak, öldürmek,evlatları yetim,hanımları dul,ana babaları evlat acısıyla yaşatmak istediler.

Okula, yola,fabrikaya ülke kalkınmasına vereceğimiz paraları KAHROLASI silah sanai ne vermemizi sağladılar.

NEDEN YAPTILAR BUNLARI ANLATALIM.

Avrupalı hayatını yaşamak istiyor.sorumluluk almak çoluk çocuk yapmak istemiyor.Haliyle yaşlanıyorlar.nufusları azalıyor.Yirmi otuz yıl sonra memleketlerini koruyacak insan kalmayacak.

Türk milleti nufusu Avrupanın en genç ulusu. Her yıl bir milyon civarında nufus artışımız oluyor.Genç fidanlar yetişiyor,adamların uykuları kaçıyor huzursuz oluyorAvrupanın üyesi efendisi olmamızdan korkuyor biz hazmedemiyorlar.

Haksızda değiller iç ve dış düşmanlarımız istemesede GÜNBÜR GÜNBÜR GELİYORUZ.

Bizile uğraşmayın,başa çıkamazsınız.Türk milleti bir şehit verir bin doğar dirilir.

2023 seçimleri son derece önemli.Bizi altı yedi ve daha çok parçalara bölüp yutmak istiyorlar....Havanızı alırsınız bu millet eskisi gibi ensesine vur ekmeğini al millet değil...Tankın önüne yatıp vatanını koruyanları sindiremezsiniz...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE TÜRKLÜĞE DEĞER VERENLERE..

Burhan Tutkun...Sevgi saygı ve hürmetlerimle....

06 Temmuz 2022....

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.07.2022
14:26

kurban bayramı vesilesiyle kardeşlik saygı sevgi ortamı daha çogalır büyür düzce şehir olarak iki metropolun ortasında ama malesef gelişme bakımından çok yavaş bunun talihsizligini yaşıyor bu talihi degiştirmek için düzcemizi iyi tanıtıp düzceye yatırım getirecek projeler üretilmesi lazım siyasiler sivil toplum hep beraber bu şehri kalkındırmak yaşanabilir şehirler konumuna getirmek düzcede yaşayanların hakkı bunu için herkes bunu için ugraşmalı başarılar sayın tutkun bayramınız mübarek olsun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%70,45
ilyas kardüz


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.