Karanlık Gecenin Nurlu Sabahı

Sevgili dostlarım 15 temmuz gecesi dostları ve düşmanları hayrete düşüren büyük bir sınav verdik.

Koynumuzda beslediğimiz dost bildiğimiz dindar bildiğimiz melek gibi görünen şeytanların istilasına uğradık.Türk milleti olarak.

Millet olarak devlet olarak hükümet olarak,ordu olarak iyi niyetimizin saflığımızın kurbanı oluyorduk neredeyse.

Bir şeyi unuttuk--KIRK YILLIK KANİ OLURMU YAHNİ--Kırk yıl insanları inananları dini istismar ederek kendini mehdi ilan edecek kadar sapıtmışların tuzağına düşüyorduk.

İslam alemini perişan eden tefrikanın şucu bucu akımların tuzağına düşüyorduk millet olarak.

Vatan şairimiz Mehmet Akif in Girmeden tefrika bir millete düşman giremez sözünün manasını bilmeden anlamadan şiir gibi okuduk.

Veeee sonunda Toplu vurdukça yürekler onu top tank sindiremez gerçeğini Dünya ya duyurduk isbat ettik Büyük Türk milleti olarak.

Dostlarım Dünya da böyle demokrasi dersi veren Vatanı,bayrağı,namusu,şerefi için tankların üzerine çıkan altına giren bir millet görülmemiştir.

Türk milletini kendi evladı,kendi askeri,kendi uçağı,kendi tankı kendi ordusuyla yıkmak isteyenlerin hevesleri kursaklarında kaldı.kazdıkları kuyulara Allahımız kendilerini düşürdü.

Kullandıkları paşalar maşaya döndükçe çıldırdılar

Dünya ya demokrasi dersi vermek isteyen vatan evlatları Atatürk ün

HAKİMİYYET KAYITSIZ VE ŞARTSIZ MİLLETİNDİR. sözünü bilen Türk millet inin birliği beraberliği bir bütün oluşu karşısında acizliklerini gördükçe hayal kırıklığına uğradılar.

Dostlarım şimdi devlet,millet,ordu,hükümet,siyasi partiler sivil toplum kuruluşları, köylü,kentli,genç,yaşlı,esnaf işçi halk olarak o kara geceden ders alma birleşme kenetleşme ders alma zamanıdır.

Demokrası nöbetlerimizi sonlandırmayalım....Su uyur düşman uyumaz...Biz bir tohumuz ilk fırsatta yeşereceğiz diyen FETO otlarını kurutalım.İhmal etmeyelim rehavete düşmeyelim...Birlik olalım güçlü olalım...

DOSTU DÜŞMANI KENDİMİZE GÜLDÜRTMEYELİM...

Şimdi kafa kafaya vererek sağcısı,solcusu, alevisi sunnisi, iktidarı muhalefeti millet olarak silkinme kendimize gelme vatanımızı Atatürk ün istediği muasır medeniyyete ulaşma zamanıdır.

Türk e Türk ten başka dost yok. 2023 seçimleri son derece önemli.

Vatanını milletini seven herkesin bu seçimlere çok duyarlı olmalarını diliyoruz.

Bu seçimler Türk milletinin şahlanma kendini bulma seçimleri olsun...,

Biz yedi düvele meydan okumuş dize getirmiş milletiz...Yedi muhalefete boyunmu eğeceğiz...

GÜNEŞ UFUKTAN ŞİMDİ DOĞAR YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR...

Burhan Tutkun Saygı sevgi ve hürmetlerimle...

12 Temmuz 2022....

Not bu köşe yazısı beş yıl evvel Düzce Damla gazetesindeki köşemde yayınlanmıştır.....


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.07.2022
10:22

15 temmuz gerçekten çok karanlık gecenin sabahına aydınlık uyandık Allahtan ucuz atlatıldı verilen şehitlerin ruhu şad olsun o kahramanlara çok borçluyuz bu güzel ülkemizi can siperane korudular şimdi huzurla yaşıyorsak onlara borçluyuz ama düzce özeline gelirsek düzcede degişen yine birşey yok düzce yine yerinde sayıyor sorunlar yine aynı çözüm yine yok düzcede iktidar neden harekete geçmez akp il başkanı keskin bu sorunlardan habersizmi faruk özlü düzceye deger katacak yatırımları yapmakta neden aciz neden hep düzceyi sitajer valiler yönetir neden siviltoplum düzce için harekete geçmez anlaşılır gibi degil düzce için herkesin harekete geçip bu düzcemizi hep birlikte bkalkındırmak hedefimiz olmalıki düzce kabugunu kırsın yaşanabilir bir kent olsun başarılar tutkun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,53
salih kara


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.