Halka Hizmet Hakka Hizmet

Dostlarım bizim muhalefetimiz asırlık spor kulüplerimizden Beşiktaş ın taraftar gurubu ÇARŞI gibi her şeye karşıdırlar.

Meşhur slagonları vardır. ÇARŞI HERŞEYE KARŞI.

Adamlar resmen ifade ediyorlar.Dünyanın en iyi işin de yapsalar biz onları kabül etmez iyi demez onaylamayız.

Bu aralar KANAL İSTANBULA taktılar.Hasetlerinden kafayı yiyecek ÇATLAYACAKLAR.

Ecdadımız insanlığa hizmet edecek kalıcı eserler örneğin camiler, yollar,köprüler,çeşmelere çok önem verirlerdi.

İstanbul da, Edirne de, Bursa da ve vatanımızın her yerinde önce camılerden başlayarak diğer önemli hizmetleri ibadet heyecanıyla yaptılar.

Bugün bile akıl erdiremediğimiz şaheserleri camileri o günün sınırlı imkan ve teknolojiyle nasıl yaptıklarına inanamıyoruz.

Avrupalı ve tüm insanlık alemi de inanamıyor.

Sultan ahmet, Süleymanıye, Fatih, Beyazit Selimiye gibi binlerce ejdat yadigarını görünce Türklüğümüz ve muslümanlığımızdan gurur duyuyoruz.

Sevgili peygamberimizin HALKA HİZMET HAKKA HİZMET pirensibini uygulayanlara ne mutlu.

S. A.V.. Bindötyüz küsür yıl evvel İstanbul bir gün mutlak feth edilecektir onu feth eden komutan ne güzel komutan onun askerleri ne güzel askerlerdir diyerek İstanbul a hizmet etmenin ibadet olduğunu vurgulamıştır.

Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u Fetinden sonra en büyük hayali Asyayla Avrupa kıtalarını birleştirmek olmuştur. Bugünki yapılmış ve yapılacak köprülerin yolların tünellerin manevi temelleri o zamanlar atılmıştır.

Şair ne güzel söylemiş YÜRÜ HALA NEDİYE OYUNLA OYNAŞTASIN FATİHİN İSTANBULU FETETTİĞİ yaştasın.

Kadirşinas Türk milleti birinci boğaz köprüsüne veremediği ismi ikinci boğaz köprüsüne FATİH SULTAN MEHMET köprüsü diyerek vefasını göstermiştir.

Biz Türk milleti tenkidi çok severiz. iki kişi bir araya gelince yaptığımız en güzel şey dedikodu eleştiri ve muhalefettir.

İş yapmasakta bir baltaya sap olmasak ta çok güzel eleştiri muhalefet yaparız.

Bu alışkanlığımız çok eskilere dayanır. Çocukluk yıllarımızda anlatılırdı. Rahmetli demokrasi şehidimiz ADNAN MENDERES İstanbul Beşiktaş ta ki Barboros bulvarını istimlak ederken ne yapıyorsun bu kadar geniş yol mu olur buraya uçakmı indireceksin diye yıllarca engellemişler yaptığı her hayırlı işin karşısına çıkmışlardır.

Türk insanının ufkunu açacak çağdaş ulaştıracak bir lideri önderi maalesef komik gülünç sebepierden köpek davası bebek davası gibi bahanelerle idam sehpasına kadar getirmişlerdir.

Yazar RAUF TAMER in O KAFA tiplemesi gün gelmiş köprüye ota yollara hayır demiş gün gelmiş otomotif sektörüne montaj sanai diye karşı çıkmışlar taş üstüne taş koymasalar da maalesef çok güzel engel ve muhalefet olmuşlardır.

Allah buya istemedikleri karşı çıktıkları köprünün ve çoğu otobanın açılış kurdelelerini kesmek O KAFAYA KAFASIZLARA nasip olmuştur.

Kendilerini ilerici aydın Atatürkçü sananlar milletin gerisinde kalmış HER SEÇİMDE LAYILARINI bulmuşlardır.

Beyler vatan, millet, ve insan sevgisi olanların yaptıkları yapacakları na sizin o küçük beyinleriniz yetmez.

Hiç olmazsa gölge etmeyin sizlerden başka ihsan istemiyoruz.

İT ÜRER KERVAN YÜRÜR. SU YOLUNU BULUR.

Burhan Tutkun Sevgi saygı ve hürmetlerimle...

02 Nisan 2023...


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.04.2023
13:48

bu cehape zihniyetindeki arkadaşlar yıllarca demokrasi insan hakları basın özgürlüğü diye ağladılar şimdi kendi yazdıklarına bak. akepenin kırmızısı bunlarda. yıllarca akepe ne yaptıysa bu beton kafalarda allah korusun eğer seçilirlerse aynılarını yapacak. onlar imam hatipliyi aldı bunlar kendi adamlarını alacak olan yine bizim gibi haktan adaletten yana olanlara olacak

Katılıyorum   Katılmıyorum
%75,86
demokrat
5.04.2023
23:05

"O KAFAYA KAFASIZLARA" "sizin o küçük beyinleriniz " "İT ÜRER KERVAN YÜRÜR." Şimdi kendini gazateci sanan yada köşe yazarı sanan güya dindar bir akparti tetikçisinin uslubu bunlar. YAZIKLAR OLSUN SANA. YAZIKLAR OLSUN. SANA BURADA YAZMA FIRSATI VEREN TV YE DE YAZIKLAR OLSUN. BU USLUP NE NASIL BİR İNSANCIKSIN SEN. YAŞINA BAŞINA BAKINCA BİRAZ TERBİYE BİLİR SANMIŞTIK AMA MAALESEF. SENİSEÇİMDEN SONRA CHP NİN KAPISINDA BEKLEYEN BİR GRÜH OLACAK ONA DAHİL EDECEĞİZ. VERDİĞİMİZ KADAR YAZARSIN. AYIP AYIP İNSANDA BİRAZ UTANMA OLUR. ÜÇ ADIMLIK DÜZCE DE YAZDIKLARINA BAK. YARIIN SOKAKTA SURATINA BUNLARI SÖYLEYECEĞİZ SAKIN KAÇMA UTANMA.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%75,86
CHP GÖNÜLLÜSÜ
4.04.2023
13:18

İşte üslubu bak yazana bak. Akp silahşörü kalem. Neyse sana seçimden sonra yine yazdıracağız. Bu sefer bizim yanımızda beslenip karşı tarafa ... yazarsın.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%78,57
Bay KEMAL


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.