Valiler'de Siyasilerle Gezmeye Başladılar

Valiler'de Siyasilerle Gezmeye Başladılar

Valiler'de Siyasilerle Gezmeye Başladılar

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Semih Cemşit, ekonomik sıkıntının boyutlarının anlaşılabilmesi için mülki amirleri pazaryerlerine, marketlere, halk ile beraber alışverişe davet etti.

Cemşit yaptığı açıklamada ; Valilerin siyaset üstü insanlar olması gerektiğini söyleyen Cemşit “Cumhurbaşkanı dahil illerdeki bütün mülki amirler istedikleri yere istedikleri zaman gitmelerinde hiçbir problem yoktur. Ancak 21 yıllık AKP serüveninin sonunda, kaybetme korkusunu hisseden iktidar, 15 sene sonra nasıl ve neden Cemevi’ne gitme ihtiyacı duydu ise siyaset üstü olması gereken valiler de siyasiler gibi geziler yapmaya başladılar. Yaşanan durum sadece bundan ibarettir. Vatandaşlarımız da bunun gayet farkındadır. Çaresiz çırpınışları artık halk nezdinde karşılık bulmamaktadır” dedi.

Semih Cemşit, milletin isyanını dile getirmekle yükümlü olduklarını vurgulayarak “Şunu bilmenizi isteriz ki, yaptığımız ve yapacağımız eleştiriler bizzat milletin haklı isyanından gelmektedir. Ana muhalefet partisinin bir il başkanı olarak milletin eleştirilerine kamuoyuna taşımamız bizim vazgeçmeyeceğimiz görevimizdir. Türkiye Cumhuriyeti’nde milletvekilinden bakanlarına, valisinden cumhurbaşkanına istisnasız herkes Türk Milletinin refahı için çalışmakla görevli birer memurudur. Sayın valimiz de köylere eldiven ve tırpan misinası dağıtmak yerine Düzce’nin gerçek sorunları ile mücadele edecek olur ise valimizi sırtında taşıyacak ilk parti de Cumhuriyet Halk Partisi olacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Ayrıca sahada olan siyasiler veya mülki amirleri, ekonomik krizin, geçim sıkıntısının dayanılmaz bir hal aldığı, yaşam kalitesinin azaldığı ülkemizde, olanları daha iyi görebilmeleri için pazaryerlerine, marketlere, halk ile beraber alışverişe davet ediyoruz” diye konuştu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.08.2022
21:46

Biz gerçek Alevilerin zoruna gitmiyor bilakis memnun kalıyoruz, size ne oluyor, size gaz veren belli bir kesim alevilerimiz varsa onlar biraz daha iyi düşünsünler bence, ancak sizler kokuşmuş bazı CHP liler bunu o pis kokan siyasetinize alet etmeyin, şimdiye kadar Alevilere kimse sahip çıktımı şimdiye kadar siz neredeydiniz, vali gezer bir bahane bulursunuz gezmez yine bir bahane bulursunuz, sizin derdiniz ne, 70 yıl bu memleketi sömürdünüz yetmedi 20 yıldan bu yana sömüremiyorsunuz karnınız mı ağrımaya basladı. Allah size bir daha değil iktidar olmayı siyasetin S sini bile nasip etmesin inşallah.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,45
ALLAH TÜRK TOPLUMUNU KORUSUN


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.