Cumayeri’nde çocuklar ‘Gülümseten Yüzler’le eğlence dolu bir gün yaşadı

Cumayeri’nde çocuklar ‘Gülümseten Yüzler’le eğlence dolu bir gün yaşadı

Cumayeri’nde çocuklar ‘Gülümseten Yüzler’le eğlence dolu bir gün yaşadı

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Nurullah Çelebi ‘Gülümseten Yüzler’ oyunu ile Cumayeri ilçesinde çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Partneri Volkan Yürük’ün de eşlik ettiği Nurullah Çelebi, çocukların eğlence dolu bir gün geçirmelerini sağladı.
Gülümseten Yüzler isimli kuklalı ve müzikli çocuk gösterisi Cumayeri Belediyesinin destekleriyle Cumayeri Belediyesi Konferans Salonunda sahnelendi. Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Nurullah Çelebi ile TRT Tozkoparan dizi oyuncusu ve kukla ustası Vantrilok Volkan Yürük’ün birlikte hazırladığı doğaçlama gösteride çocuklar keyifli anlar yaşadı. Çocuklar şarkı ve kuklayla eğlenirken hem de sağlık ve iyilik konusunda bilgilendirildi.
Çocukların mutluluklarına ortak olan Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu gösteri sonunda 7’den 70’e herkesin izleyebileceği gösteri için Nurullah Çelebi ve Volkan Yürük’e teşekkür etti.
Mustafa Koloğlu ayrıca oyunu izleyen çocuklara da “Çok güzeldiniz çocuklar, hep birlikte çok eğlendik. Sizleri gülümsetebilmek bizleri fazlası ile memnun etti. Sizler için daha çok programlar yapmaya devam edeceğiz. Çocuk gülerse Dünya güler, hepinizi gözlerinizden öpüyorum” ifadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.