Hava Kirleten Fabrikalar Denetleniyor Mu?

Düzce’nin en büyük sorunlarından birisi olan hava kirliliği ile ilgili fabrikalardan çıkan dumanlar şaşırtırken, fabrikaların denetlenip denetlenmediği ise bilinmiyor. 


Düzce’nin kronikleşen sorunlarının başında gelen hava kirliliği nüksetmeye başladı. Daha önce bir çok çalışma yapılmasına rağmen herhangi bir düzenleme olmaması dikkat çekmeye devam ediyor. Fabrikaların bacalarından yükselen dumanlar ile ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri defalarca baskın yaparak bir çok fabrikaya cezai işlem uyguladı. Düzce’nin bu sorunlarından kurtulması için bacalara filtre takılması ile ilgili çalışmalar yapılırken, bazı fabrikalar ise filtre takmayarak önlem almaması dikkat çekiyor. Bağlantı yolu üzerinde bulunan bir ahşap fabrikasının baca kısmından yükselen siyah dumanlar gökyüzü ile buluşurken Düzce’nin havası da kirleniyor. Fakat bir denetim olup olmaması ise bilinmiyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.09.2022
09:07

İl müdürlüğü gerekeni yaptığını ,denetlendiğini söylüyorsunuz , sonrada denetleniyor mu diye soruyorsunuz!!!!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,48
Çevreci
25.09.2022
22:00

Hangi fabrikalara ne zaman ne kadar ceza uygulandı acaba, çevre şehircilik müdürlüğü açıklama yapsın.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,66
Çevre
25.09.2022
09:34

Düzcenin havasını kim düşünür oyları al düzceye hizmet yok Düzce ulusal basında tanıtılıp Bolu’ya yatırım yağarken düzceye neden kimse uğramıyor Düzceli yönetici siyasiler düşünsün nerde hata var ne eksik

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,00
Halil Denizgez


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.