Düğün Salonları Çerkez Taşköprü Sakinlerini Çileden Çıkardı

Düğün Salonları Çerkez Taşköprü Sakinlerini Çileden Çıkardı

Çerkez Taşköprü Mahallesi’nde bulunan 2 düğün salonunun da otopark alanlarının yetersiz olması ve düğüne gelen kişilerin otopark yerine mahallede bulunan evlerin önüne park ederek, mahalle sakinlerinin evlerinin önlerini kapatması tepkilere neden oldu. Vatandaşlar ilgili tüm kurumlardan cevap alamayınca düğün salonlarına giden yolları trafiğe kapattılar. 


Çerkez Taşköprü Mahallesi’nde bulunan Başoğlu Düğün Salonu ve Güru Düğün Salonu isimli düğün salonlarına gelen düğün sahipleri ve konukları iki salonun otopark alanlarının yetersiz olması nedeniyle köy içinde evlerin önüne park etmeye başladılar. Çerkez Taşköprü Mahallesi sakinleri defalarca durumu yetkili kurumlara bildirmesine rağmen herhangi bir çözüm bulamayınca çareyi düğün salonlarına giden köy içi yolu kapatmakta buldular. Düğün salonuna giden alternatif yollar olmasına rağmen köy içine giren düğün sahipleri ile misafirlerini bu yollara yönlendiren mahalle sakinleri girişlere izin vermediler. 


Ayrıca düğün salonları nedeniyle aşırı yüksek ses, havaya silah atma, havai fişek atımları ve bazı kişilerin yine evlerin önünde alkol almaları konusu da mahalle sakinleri rahatsız etti. Bu sebeple geçtiğimiz akşam mahalle sakinleri ile düğüne gelen vatandaşlar arasında kavgalar yaşandı ve mahalle sakinlerinden bazı kişiler göz altına alındı. 


Mahalle sakinlerinin yolu trafiğe kapatması sonucu durumdan haberdar olan jandarma ekipleri olay yerine gelerek yolun açılmasını istediler. Köylüler ise yollara park edilmemesi sözünü alarak yolları açtılar. 


Mahalle sakinleri düğün salonlarından rahatsız olduklarını ve gereken önlemlerin alınması gerektiğini özellikle park yapılan köy içi yolda ağır hastalığı olan 4 hanenin bulunduğunu söylediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.