Yemeklerinden Domuz Eti Çıktı

Yemeklerinden Domuz Eti Çıktı

Yemeklerinden Domuz Eti Çıktı

Düzce'de toplu yemek hizmeti veren Saydamlar Organizasyon Turizm isimli firmanın müşterileri için hazırladığı rosto köftenin içerisinde domuz eti tespit edildi. Firmanın KYK yurtlarında öğrencilere yemek hizmeti verdiği öğrenildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan taklit, tağşiş ve sağlığı tehlikeye atacak ürünler listesinde pek çok firma afişe oldu. 

ROSTO KÖFTEDE DOMUZ ETİ

Bu firmalardan birinin de öğrencilere kaldıkları yurtlarda yemek sunduğu ortaya çıktı.  Düzce'de faaliyet gösteren Saydamlar Organizasyon Turizm şirketine ait rosto köftenin içinde domuz eti tespit edildi. 

KYK ÖĞRENCİLERİNE DE YEMEK VERİYORLARMIŞ

Organizasyon firmasının ise KYK yurtlarında öğrencilerin yemekhanesini işlettiği ortaya çıktı.  KYK yurt yemekhanelerinde hizmet vermek için ihale kazanan şirketin yemeklerinde çıkan domuz etini öğrencilerin de tüketip tüketmediği henüz bilinmiyor. Fakat üniversiteliler durumdan şikayet ediyor. 

Şirkete sosyal medyada tepki yağarken pek çok şikayetin de odağı olduğu öğrenildi. Yurt öğrencilerinin pek çok sitede yemek şirketi ile ilgili yaptığı şikayetler ortaya çıktı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
4.10.2024
17:13

Büyük firma bunu yapacak kadar cahil değiller bu olayda kumpas var bu kişiler dürüst ve inançlı insanlar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,11
Hüseyin Çelebi
4.10.2024
06:36

Bir de o kadar yurtlarda yemek veriyorsunuz. Yazık gerçekten kapatın gidin dükkanı.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
İsimsiz
4.10.2024
02:37

Eee bu memlekette Zengin olacaksan devlete dayiyacan Sirtini birde Bazi yorumcular demiski iftiradir olmaz böyle sey hindistan bakanligimi yaptirdi bu testleri ilginc olanida cikan kanuna göre müslüman olan topluma yedirmek

Katılıyorum   Katılmıyorum
%45,45
Vatandas
3.10.2024
23:14

Şimdi savundugumdan değil de, bu ülkede domuz etini kasaplık et olarak niteleyip satışına izin veren akp ve aynı akp işlenmiş ürünlerde içerik aranmaz kanunu da çıkardı. Şimdi işlenmiş köfte olarak aldığı bı urunden domuz eti çıktıysa bu gayet yasal ve firma bunu bilemez. Bunu bilmeye imkanı olmayan adama sallicaniza, buna imkan veren devlete sallayın da görelim go...zunuzu

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,5
Hasan yalçın
3.10.2024
21:03

Allah belanızı versin. Para için insanların hayatıyla nasıl oynuyorsunuz. Kim malını mülkünü, parasını pulunu öbür tarafa alıp gitti. İnşallah ilgililer gereğini yapar. Gençlik spor müdürü, öğrencilerle pozlar vereceğine, öğrencilerin sağlığını ilgilendiren bu konulara önem verse iyi eder, onun da bu işte zafiyeti vardır. Yorumlarda bu firma yapmaz gibi söylemler var, para kazandıkça insanlar daha çok parayı sever ve haramı helali unuturlar. Geçmişlerine bakmak önemli, Geçmiş Geleceğin Aynasıdır, unutmayın.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%65,08
Haram lokma geçtiyse herşey normal gibidir
3.10.2024
20:40

Yorum yapmadan önce, resmi gazetede 2006 yılında yayınlanan belgenin 4. Maddesinde ne yazıyor? Bu yıldan itibaren Domuz etinin serbest olduğu yazıyor. Kanunen serbest olan herhangi bir etin, şu lokantada, bu işyerinde, şu firmada, bu firmada kullanılıyor diye şikayet edilmesinin , yada Yorum yapılmasının hiçbir faydası yok... Şikayet yapılacaksa , kullananlar ve satanlar değil, bu kanunları yapanlara ve, onlara oy verenlere söylesinler.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,26
Osman Ayyıldız
3.10.2024
20:08

Nasıl bir kumpas kurdular acaba firmaya hangi siyasi ler etmelerini gerçekleştirmek için karalama kampanyası duznledi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%69,51
Fatih xxx
3.10.2024
17:36

Ben böyle bir konuya dahil olacaklarına inanmam....tesbit için ayrı bir labaratuvar daha istenmeli...tedarik konusunda seçici ve tecrübeli insanlar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%68,06
M....
3.10.2024
16:23

Duymayarlı olduk...İnşallah yanlış haberdir. Doğruysa bu zamana kadar nerdeydiniz!!!!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%41,67
Duyarlı
3.10.2024
16:06

çok para kazanma hırsı hem akp li hem domuz eti Dinimize de çok zarar verdiniz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%67,42
Tarık Ersoy
3.10.2024
15:57

Bu işin içinde bir şeyler var komplo kuruluyo olabilirmi koskoca bir firma buna tenezzül etmez diye düşünüyorum acaba çekemeyen birileri bir seylermi yapıyor birileri satın mı alinmiş

Katılıyorum   Katılmıyorum
%76,35
Ayhan ak
3.10.2024
15:37

Murat Saydam bu memleketi terk etsin. Gençlik Spor acil açığa alınmalı. Bu ne yaaa pislik herif, bu ne el insaf dinsiz imansızlar.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%70,44
Ebru Hanzala


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.