Bunu Yapan İnsan Mı?

Bunu Yapan İnsan Mı?

Melensu Park'taki kameriyenin altındaki masa, şehir vandalları tarafından parçalandı. Sabah saatlerinde temizlik ekipleri tarafından tespit edilen tahta masanın onarılması için hemen çalışmalar başlatılırken, vandalların bulunması için harekete geçildi.

Düzce Melen Su Park'ta sabah saatlerinde temizlik çalışmaları yapan Temizlik İşleri ekipleri, kamelyanın altında bulunan tahta masanın ortasından delindiğini tespit etti. Düzce Belediyesi'ne bağlı birimler tarafından, masanın onarılması için çalışırken, kamu malına zarar veren vandalların yakalanması için gerekli adımlar atıldı.

Düzce Belediyesi tarafından yapılan açılamada, kamu malına zarar veren kişi ya da kişilerin tespit edilmesi için gerekli işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

Toplumsal düzeni korumak adına atılan adımların önemine dikkat çeken yetkililer, vatandaşların da bu tür durumlarda duyarlı olmalarını ve şüpheli davranışları bildirmelerini teşvik etti. Yapılan açıklamada "Hep birlikte şehrimizi koruyalım, herhangi bir olumsuz durumla karşılaştığınızda lütfen kolluk kuvvetlerimize ve 153 Beyaz Masa birimimize ihbarda bulunalım." ifadelerine yer verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.10.2024
20:28

Af buyrun değil insan demek, hayvan bile diyemiyorum, hayvanlara hakaret olur, ne olduğu belli olmayan zavallı varlıklardır onlar, Allah'tan bulsunlar inşallah.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,50
Allah'tan bulsunlar


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.