Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Denetimlere Ara Vermiyor

Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Denetimlere Ara Vermiyor

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, halkın huzuru ve refahını sağlamak için yaptıkları kontroller ile suçlulara göz açtırmıyor.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 06-20 Haziran 2022 tarihleri arasında umuma açık işyerlerinde, metruk alanlarda, park/bahçelerde, eğlence mekânlarında ve aranan şahıslara yönelik olarak Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesince yapılan çalışmalarda;

3141 şahsın sorgulaması yapılarak haklarında çeşitli suçlardan aranması bulunan (42) şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, göz altına alınan 14 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Tutuklanan bu şahısların içerisinde haklarında 3 yıl 9 ay ve 3 yıl 4 ay kesinleşmiş mahkûmiyet cezası bulunan 2 şahıs olduğu öğrenildi.

Yapılman bu uygulamalarda il merkezinde; 8 adet Ruhsatsız Tabanca, 3 adet Kurusıkı Tabanca, 140adet Fişek, 3 adet bıçak, 20 gr Esrar ele geçirilirken, Çilimli İlçesinde 1 adet Ruhsatsız Tabanca, 8 adet Fişek, Kaynaşlı İlçesinde 1 adet Av Tüfeği, 5 adet Fişek ele geçirildi.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.