Velileri Paniğe Sokan Dedikodulara Emniyet Son Verdi

Velileri Paniğe Sokan Dedikodulara Emniyet Son Verdi

Velileri Paniğe Sokan Dedikodulara Emniyet Son Verdi

Düzce’de bazı öğretmenler okulların veli bilgilendirme gruplarında uyuşturucu maddelerin oyuncaklar içinde öğrencilere satıldığı yönünde bilgi paylaştı. ‘Polis velim paylaştı’ diyerek olayı abartan öğretmenlerin paylaşımlarının asılsız olduğu ortaya çıktı. 


Düzce’de bazı okulların veli bilgilendirmeleri için kullanıldığı whatsapp gruplarında öğretmenler velileri paniğe sürükleyecek şekilde paylaşım yapmaya başladılar. Bir çok okulda öğretmenler asılsız bir haberi sanki kendi velileri de polismiş gibi paylaşarak “Polis bir velimiz paylaştı Çocuklarımızı uyaralım lütfen arkadaşlar çocuklara ücretsiz dağıtılıyormuş içi de uyuşturucu çıktığına dair zabıta ekipleri bilgi verdi veli gruplarınızda paylaşıp bilgilendirelim çocuklarınıza da” dediler. 


Yapılan araştırmalarda bilgilerin gerçeği yansıtmadığı, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından araştırıldığı ve bilginin yanlış olduğu öğrenildi. 


Bilginin yanlış olmasıyla gözler öğretmenlere çevrildi. Kendilerinin polis velisi dahi olmayan, zabıta müdürlüğü ile görüşen bazı öğretmenlerin, ‘Polis velim paylaştı’ diyerek velilere mesaj atması tepkilere neden oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.10.2024
18:02

O öğretmen kendince bir tedbir almak istemiş olabilir, ancak ateş olmayan yerden duman tütmez diye de bir gerçek var

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,00
Olabilir mümkün bir şey


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.