İhtiyaç Sahibi Aileye Yardım Eli Uzattılar

Viranede oturan aileye işçiler el verdi

Düzce İşçileri Yardımlaşma Derneği üyeleri bu kez yaşanmayacak durumda olan 5 çocuğu ile kalan Sevim Gürel’in evini yaptılar. İşçiler arasında toplanan paralarla yapılan ev sahibine teslim edilmeyi bekliyor.

Düzce İşçileri Yardımlaşma Derneği üyeleri  Kabalak Köyü’nde oturan ve 5 çocuğu ile 2 katlı ve çökmek üzere olan evde yaşamak zorunda kalan Sevim Gürel’e ev yaptılar. Tamamen işçilerin kendi aralarında topladığı paralarla yapılan tek katlı eve Düzce’de ki iş adamları da destek olarak daha kullanılır hale getirdiler. İşçiler kendi elleriyle eve kum, kiremit ve tuğla taşırken bazı kadın işçiler de boya ve badana yaptılar.

Düzce İşçileri Derneği Başkanı Sedat Mıhçı, “Düzce İşçileri Dayanışma Derneği olarak böyle bir ailenin olduğunu öğrendik ve araştırma yapmaya başladık. Yaptığımı araştırmalar sonrasında oturdukları evin, oturulacak durumda olmadığını gördük. Ancak evin yanında inşaat halinde bir ev daha vardı. Bu evi oturulacak hale getirmek için çalışmalara başladık. Şu anda evin az bir işi kaldı ve 2 gün içerisinde oturmaya uygun hale gelecek. Evi Düzce’de çalışan işçi arkadaşlarımızın yardımıyla ve özellikle Delta Alfa Çorap yönetiminin katkılarıyla bu hale getirdik. İnşallah birkaç gün içinde teslim edeceğiz.  Harç karan, tuğla taşıyan, mutfak dolabı yapan arkadaşlarımız bize yardımcı oluyorlar. Ellerinden geleni yapıyorlar, teşekkür ediyorum” dedi.

Evi yapılan Sevim Gürel ise mutlu olduğunu belirterek “Sağ olsunlar arkadaşlar durumumuzdan haberdar olmuşlar. Yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Alla razı olsun. Oturulmayacak durumdaydı. Çocukları bu yaşa çok zor getirdim. Ama artık söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çok mutluyum. İşçi arkadaşlar yetişti Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

 

Kaynak:İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.4.2019
11:57

boyle guzel insanlara cok ihtiyacimiz var tesekurler sizlere

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,72
vatandas


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.