Deva Partisi İl Başkanı Murat Caymaz'dan Zamlara Tepki

Deva Partisi İl Başkanı Murat Caymaz'dan Zamlara Tepki

Deva Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz yeni yılın ilk saatlerinden itibaren açıklanmaya başlayan yağmur gibi zamlara tepki göstererek,edep yahu yüzde 125 zam nedir ? dedi.

Murat Caymaz ; 2022 yılının ilk saatlerinde zam haberleri peş peşe gelmeye başladı.Edep ya hu, % 125 zam nedir ?

20 yıldır elektrik faturası ödemeyenler, aracına yakıt almayanlar, doğalgaz faturası ödemeyenler artık dar gelirli vatandaşımızın dertlerini bilmez hale geldi. Sabit gelirli vatandaşlarımız henüz zamlı maaşlarını almadan verdiklerinizin kat kat fazlasını geri alıyorsunuz. Hükümet yetkilileri kendilerine sürekli düşman arayacaklarına, esnaflarımızdan ve üreticilerimizden fiyatlarda indirim bekleyeceklerine önce kendileri fiyatları indirsin. Maliyetler düşünce piyasalarda fiyatlar rekabet gereği düşecektir. Siz tüm enerji kaynaklarına ve vergilere sürekli zam yapacaksınız, sonra milletimizden indirim bekleyeceksiniz. Kusura bakmayın, bu beklentinin ne matematiksel ne de vicdanen karşılığı yok.

Yeni gelen zam oranları : Doğalgaz, meskenlerde % 25, sanayilerde % 50 fiyat artışı. Motorine 1.29 TL,Benzine 0,61 TL,LPG’ye 0,78 TL fiyat artışı. Elektriğe, ticarethaneler için %126, meskenler için 150 kWh sınırına %52, 150 kWh üstüne ise %127 fiyat artışı yapıldı ifadelerine yer verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.01.2022
23:52

Adam zaten türkçe biliyor, neden tercüme etme geregi duydunuz ki?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,93
Ergun


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.