Düzce’de Evlilik Okulu Açılıyor

Düzce’de Evlilik Okulu Açılıyor

Düzce Belediyesi BELMEK, 53 farklı branşta verdiği hizmetlere bir yenisini daha ekledi. “Evlilik Okulu” adıyla kurulan yeni branş çerçevesinde Uzman Psikolog eşliğinde başvuruda bulunan çiftlere eğitim desteği verilecek.


Düzce Belediyesi sosyal belediyecilikte yeni bir çığır açmaya devam ediyor. Başkan Dr. Faruk Özlü’nün önderliğinde her yaştan vatandaşın talep ve isteklerini karşılamak üzere projeler geliştirilirken Düzcelilere en yakın birimlerinden BELMEK’te, Düzce Kent Konseyi’nin de katkıları ile örnek bir çalışmaya imza atıldı. BELMEK bünyesindeki 53 branşa ek olarak, yeni açılan “Evlilik Okulu” branşı ile Nikah Dairesi’ne evlenme başvurusunda bulunan çiftler ve evlenen çiftlerin tamamı Uzman Psikolog eşliğinde merak ettiklerini danışacak, evlilik hakkında destek alabilecek.”Mutlu olmak çok güzel, mutlu kalmak en güzel” sloganı ile başlatılan programa başvurmak isteyenler Düzce Belediyesi ile irtibata geçebilecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.11.2022
14:49

Mutlaka NARSİST olup olmadığı öncelikli tespit edilmeli ve bir narsistle asla evlenilmemeli.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,26
Yasemin
18.11.2022
13:45

EVLİLİK OKULUNA GEREK YOK EVLENEÇEK KİŞİLER BİRBİLERİNE KARŞI DÜRÜST OLSUNLAR BÜTÜN HATA EKSİK YÖNLERİNİ GİZLEMESİNLER AÇIK AÇIK ANLATSINLAR EVLİLİK GEÇİNMEK DEMEKTİR HER İKİ TARAFTAN BİRİ BAZI OLAYLARI ALTAN ALMALIDIR BİR KAVGA BİR TARTIŞMA ESNASINDA SUÇLU HATALI TARAF SUSMALIDIR VEYA SEN HAKLISIN DEMELİDİR KALB KIRAN İNCİTEN TARAF ÖZÜR DİLEMELİ GÖNÜL ALMALIDIR DİYORUM İNSANLAR SONRADAN PİŞMAN OLAÇAK İŞLERİ YAPMAMALIDIRLAR ALLAHÜ TEALA YUVA KURAÇAK KİMSELERE HAYIRLI GEÇİM İHSAN VE İKRAM EYLESİN EVLİLİK OTURANA KADAR ÇİFTLER ÇOÇUK YAPMAMALI EVLATLARI OLUNCADA ÇOÇUKLARININ HATIRINA ONLARI ANNE VE BABA SEVGİSİNDEN UZAK TUTMAMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPMALIDIR HER TÜRLÜ DURUMA KARŞI EVLATLARININ HATIRINA BU DURUMA KATLANMALI AYRILMAMALIDIRLAR KADINLAR ALLAHÜ TEALANIN BİRER EMANETİDİR EMANETE HIYANET ETMEMELİ PEYGAMBER EFENDİMİZ BUYURUYORLARKI BU EMANETLERİ BU KADINLARI ÜZEN ERKEKLERİN KIYAMET GÜNÜN DE DAVACI OLAÇAK KADINLARIN HAKLARINI SAVUNAÇAK KADINLARIN AVUKATI OLAÇAKTIR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,91
selman sarıoğlu


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.