Okullarda Afete Hazırlık Eğitimleri Devam Ediyor

Okullarda Afete Hazırlık Eğitimleri Devam Ediyor

Okullarda Afete Hazırlık Eğitimleri Devam Ediyor

Düzce’de okullarda afete hazırlık eğitimleri hız kesmeden devam ediyor. AFAD, MEB AKUB ve Düzce İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Birimi iş birliğinde gerçekleştirilen eğitimlerde öğrenciler afetlere karşı bilinçlendirildi.

Eğitimlerde, öğrencilere afetlere hazırlık, güvenli davranışlar ve acil durumlarda alınacak önlemler konusunda bilgiler verildi. Çalışmaların düzenlenmesinde katkı sağlayan okul müdürleri ve öğretmenler de teşekkür edildi.

Düzce İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Birimi tarafından yürütülen afete hazırlık eğitimlerinin yıl boyunca okullarda devam edeceği bildirildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.