AK Parti Köy Köy Geziyor

AK Parti Köy Köy Geziyor

Her hafta ilçelere giden AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki heyet geçtiğimiz hafta Gölyaka’nın köylerini gezdi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ile beraberindeki AK Parti heyeti ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Keskin ve  beraberindeki heyet geçtiğimiz hafta Gölyaka’nın köylerini gezerek köy muhtarları, köy temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Düzenlenen ilçe ve köy ziyaretlerine, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gölyaka  İlçe Başkanı Necmi Kap, İl Genel Meclis Üyesi Fazlı Koç ve İbrahim Keleş, Gölyaka İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Ersoy ile ilçe teşkilatı katıldı. 

AK Parti İl Başkan Keskin, İçmeler Köyü Merkez Camiinde kılınan cuma namazının ardından yaptığı açıklamasında “Bugün Cuma programları kapsamında Düzce’mizin en güzel ilçelerinden biri olan Gölyaka ilçesindeyiz. Cuma namazında da İçmeler Köyündeyiz. Yanımızda Gölyaka Belediye Başkanımız, Gölyaka İlçe Başkanımız, teşkilat mensuplarımız, İl Genel Meclis Üyelerimiz, Muhtarımız ve vatandaşlarla birlikte Cuma namazı kılmak nasip oldu. İçmeler Köyünde çok güzel bir şekilde karşılandık. Muhtarımıza teşekkür ediyoruz, burada yaşayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. AK Parti’ye ve Sn. Cumhurbaşkanımıza   karşı olan bu sevgiyi Düzce’mizin her bir köşesinde görmek mümkün. Allah hepsinden razı olsun. Bize düşen de bu millete, bu köylerimize taş üstüne taş koymaktır. Bir kişinin Allah razı olsun demesini sağlamak. Cuma’dan önce konuşmalarımızda bu köyün irsale içme suyu hattı sıkıntısı vardı. İnşallah bu sene bu sıkıntıyı gidermeyi Allah bize nasip eder. Bunun peşinde koşturacağız. Ne yapabiliyorsak 2023 yılı geldiğinde, seçim zamanı geldiğinde, tüm köylerde olduğu gibi bu köye de geldiğimizde geçmiş son beş sene içinde bir eser bırakarak biz bu finali yapmak istiyoruz. Bir şeyleri düzeltmiş olarak, bazı ihtiyaçları gidermiş olarak Düzce’nin 278 köyünde eserler bırakarak ve Düzce’de 21. Yılında AK Parti yeni bir hikaye yazmak için, biz teşkilat olarak Sn. Cumhurbaşkanı’mızın deyimiyle  bu milletin emrine amadeyiz, hizmetkarıyız. İnşallah Allah hepimize sağlık sıhhat versin. Pandemi günlerini bir daha göstermesin. Birlik beraberlikten kuvvet doğar. Hep birlikte yolumuza devam edeceğiz. Tekrardan muhtarımıza ve köy sakinlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.