Düzce Belediyesi'nden Kamuoyuna Açıklama

Düzce Belediyesi'nden Kamuoyuna Açıklama

Düzce Belediyesi yerel basında çıkan bir haberle ilgili olarak kamuoyu açıklaması yayınladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün vizyoner bakış açısının bir ürünü olarak, bundan yaklaşık 2,5 ay önce düzenlemeye başladığımız “Gez Gör Ziyaretleri”mizde bugüne kadar 15 farklı Sivil Toplum Kuruluşunun değerli üyelerini misafir ettik.

Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün önderliğinde şehrimizin her noktasını yeniden inşa ettiğimiz ve aynı anda yapımını sürdürdüğümüz, 9 farklı proje ile bugüne kadar yapılan yatırımların, bilirkişi tarafından vatandaşlarımıza anlatıldığı ziyaretler; başta Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü olmak üzere kurumumuz açısından büyük önem arz etmektedir.

Projelerin tanıtımı amacıyla yürütülen ziyaret programlarımızın son buluşmasında ilimizde de temsilciliği bulunan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyeleri, hanım kardeşlerimizi ağırladık. Yaptığımız çalışmalar ve kurumumuz tarafından yürütülen projelerin anlatılması, tanıtılması amacı güden bu gezi programları aynı plan çerçevesinde sürdürülecektir.

Bunlarla birlikte; Öncü TV internet Sitesi’nde yayınlanan haberde geçen ifadelerin; Başkanımız Dr. Faruk Özlü ile göreve yeni başlayan AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’nun arasına nifak sokma amacı taşıdığı net bir biçimde anlaşılmaktadır.

Düzce Belediyesi, Düzce’de yaşayan istisnasız her vatandaşın belediyesidir. Belediye eliyle yapılan her hizmet istisnasız her vatandaşın menfaati için yapılmaktadır. Başkanımız Dr. Faruk Özlü de her yaştan ve her kesimden vatandaşlarla bir araya gelmeye ve sohbet etmeye özen göstermekte, bu yaklaşımı ile vatandaşlardan takdir toplamaktadır.

Bu tip, art niyetli yorumlanmış, haber niteliği taşımayan girişimlerin, yaklaşan genel seçimler öncesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye karşı bir yıpratma politikası olduğunu görmekte ve bu saldırıların amacına ulaşamayacağını buradan herkese ilan etmek isteriz.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.02.2023
21:37

Biz bu haberi yapan önünün kim olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu haberi yapan kişi önce kendi pisliğini temizlesin. Yakındır pisliklerinin ortaya çıkması Sen işine bak sayın bakanim vesselam

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,26
Sivil toplum
3.02.2023
17:52

Bunlar da basın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,82
Ismail
3.02.2023
07:46

Yanlışı kapama,onarma çabaları mı acaba yoksa ...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,77
Memet
2.02.2023
21:18

AKP liler yesin içsin eğlensin. Tarikatlara tügvacılara basın yemekleri paraları sesleri çıkmaz. muhaliflere gelince tüüü kaka.... bu zihniyetten dolayı ATTA AKEPE OLACAKSINIZ.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Nurgül ŞEN
2.02.2023
21:16

İl başkanı istiyor ki her yer Tügva olsun her yer cemaat tarikat yuvası olsun. O zaman bütün vergiyi de onlardan toplayın. Seçimden sonra daha detaylı anlatacağız.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,32
Dündar D.
2.02.2023
21:12

Birbirinizi yemeye erken başladınız. Zaten gidicisiniz bari dargın gitmeyin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,49
Tatar Ramazan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.