Kusursuz Kafe 10 Yaşında

Kusursuz Kafe 10 Yaşında

Düzce Belediyesi’nin yapılan çalışmalarla 2017 yılında faaliyete geçirilmesini sağladığı Kusursuz Kafe 10’ncu yaşını sevenleri ile birlikte kutladı. Kusursuz Kafe’nin kusursuz çalışanları yeni yaşlarını, BelTUR A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Yılmaz ile birlikte kutladı.

Düzce Belediyesi iştirak şirketi BelTUR çatısı altında 2017 yılında bu yana başarılı şekilde ve hizmetlerini aksatmadan çalışan Kusursuz Kafe 10’ncu yaşını coşkulu etkinlikle kutladı.

Gerçekleştirilen kutlama etkinliğinde BelTUR A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Yılmaz da kafenin kusursuz çalışanlarını yalnız bırakmadı.

 

Etkinlik, 10’ncu kuruluş yıldönümü anısına hazırlanan pastaların kesilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.