İYİ Parti Düzce Teşkilatları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ‘nu ziyaret etti

İYİ Parti Düzce Teşkilatları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ‘nu ziyaret etti

İYİ Parti Düzce Teşkilatları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ‘nu ziyaret etti

İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, İGM Üyesi Murat Çağlar, Gümüşova İlçe Başkanı Ramazan Özdemir ve İYİ Parti Üyesi Muhtarları Temsilen Pırpır Köyü Muhtarı Aziz Cebeci İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Düzce’ye verdiği destek ve hizmetler için Ekrem İmamoğlu’na teşekkür eden İYİ Partililer , Pırpır Muhtarı Aziz Cebeci’nin sunumu sonrası Pırpır, Yeni Taşköprü ve Yaka köyleri başta olmak üzere köylerle alakalı destek istenen  alt yapı projelerine destek sözü aldılar. “Gerek projelendirme gerekse inşa aşamasında teknik ve teçhizat desteği alınacak olan köy projelerinin bu bağlamda hızlı bir şekilde ilerleyecek olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Amacımız Düzce’ye hizmet gelme hızını arttırmak ve ihtiyaçların giderilmesine katkı sağlayabilmek “ diyen Yunus Özay Er “ halihazırda Bir çok projemize destek olan ve makine teçhizat desteği veren Sayın Başkan’a tekrar teşekkür ettik. Desteklerin devam edeceği sözünü aldık. Düzcemiz adına kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.10.2022
22:12

Herşey güzel olacak diyerek insanları kandıran sonrada işçi kıyımı yapan, teröristleri belediyeye dolduran, cenaze araçları ile her türlü gayri meşru işler için örgütlere peşkeş çeken, ama birkaç kuruşluk yardım ederek sizlere hoş görünen her türlü kılığa girerek size şirin görünen bu oyuncuya itibar etmeniz sizi yüceltmez daha da alçaltır, bunun nesiyle övünüyorsunuz merak ettim. İyi olur dedik ama iyi olmaya layık değilmişsiniz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,42
Yazıklar olsun, kalıbınıza
11.10.2022
20:47

İlk seçimde aday ol ve siyaset sahnesinden silin. Tribüne oynamayın. Millet aç aç. Milletle hem hal olun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,56
Hayrettin Aydın


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.