İYİ Parti'den Alt Yapı Eleştirisi

İYİ Parti'den Alt Yapı Eleştirisi

İyi Parti Düzce İl Başkanı  Yunus Özay Er, seçimin üzerinden 2,5 yıl geçmesine rağmen alt yapıyla ilgili henüz somut bir adım atılmamasını eleştirerek, “Şehrimizin Ağustos ayında yağmur yağmadığı halde sokaklarını su basan bir kent olarak ülke gündemine gelmesini istemiyoruz” dedi.

İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, seçim vaatlerinde yer alan alt yapı ile ilgili 2,5 yıldır somut bir adım atılmadığını belirterek, “ Yıllardır sürdürülegelen, aynı partinin bir belediye başkanının yapıp diğerinin yıktığı; yine aynı partinin bir diğer belediye başkanının yapıp diğerinin bozduğu yapı ve yatırımlar Düzce’yi yaşaması zor bir şehir haline getirmiştir .Türkiye’nin ana su havzalarından birisi olmasına rağmen yaşanan su kesintileri, hava kirliliği , su taşkınları ve özellikle son yağışlar sonrası görülen alt yapı eksiklikleri ve su baskınları Sayın Belediye Başkanımız ve yönetiminin seçilmesinin üzerinden 2,5 yıl geçmiş olmasına ve seçim vaatlerinde yer almasına rağmen kentin alt yapısına yönelik yatırımlarda henüz somut adım atılmadığını bize göstermektedir. Atatürk Bulvarı’nı su basması, çoban alt geçidinden su sızması yaşanan en güncel örneklerdir” dedi. 


Yıllardır kenti yöneten herkesin alt yapıyla ilgili kendini sorgulaması gerektiğini belirten Er, “Kentte hala başarılı bir belediye başkanlığı yapan Sayın Selahattin Olcar döneminde yapılan alt yapı yatırımlarından söz ediliyorsa o günden bugüne kenti yöneten herkesin kendisini sorgulaması ve şehrin içinde bulunduğu bu kaos ortamındaki sorumluluğu göz ardı etmemesi gerekmektedir” dedi.


Proje üzerinde konuşmak yerine artık somut çalışmalar yapılması gerektiğini belirten Er, “.Sonbahar gelmekte, sert bir kış daha Düzce’yi beklemektedir. Biz Düzcelilerin beklentisi ise görsel çalışmalara yapılan harcamaların, seçim vaatlerinde de bahsedildiği gibi, kentin alt yapısı için de bir an önce yapılması; proje üzerinde konuşmaların artık somut çalışmalara dönüştürülmesidir . Şehrimizin Ağustos ayında yağmur yağmadığı halde sokaklarını su basan bir kent olarak ülke gündemine gelmesini istemiyoruz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.