Sağlıktaki Yatırımları Yakından Takip Ediyor

Sağlıktaki Yatırımları Yakından Takip Ediyor

Ayşe Keşir, Kadın Doğum ve Çocuk servisinin Muncurlu’daki ek binaya taşınmasıyla ilgili proje ve tadilat çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Sağlıktaki yatırımları yakından takip eden Keşir, ödenek probleminin olmadığına dikkat çekti. Keşir, Muncurlu’daki servisin 4 ay sonra hizmet vermeye başlayabileceğini belirtti. Ayşe Keşir, Muncurlu Atatürk Devlet Hastanesinde , kadın hastalıkları, doğum, çocuk acil, çocuk ve yeni doğan yoğun bakım servislerinin hizmet vereceğini hatırlattı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Atatürk Devlet Hastanesi Muncurlu ek binasında kadın doğum, çocuk acil ve çocuk yoğun bakım hastalarına hizmet  verilebilmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi. 

Ayşe Keşir, kadın doğum ve çocuk servisinin tadilat ihalesinin yapıldığını ifade ederek,  4 ay sonra firmanın teslim edeceğini belirtti.  Keşir,  “Muncurlu’daki Atatürk Devlet Hastanesi’nin  çocuk acil ve kadın doğum acil olması ile ilgili ödenekler geldi ve tadilat devam ediyor. Ödenek ile ilgili bir sıkıntımız yok ” dedi. 

 

HASTANEDE KALP MERKEZİ OLACAK

Ayşe Keşir , Merkezdeki Devlet Hastanesinde  kadın doğum ve çocuk servislerinin  Muncurlu’ya taşınması ile  boşalacak  alanın

kalp merkezi olarak değerlendirileceğine dikkat çekti. Atatürk Devlet Hastanesinde hizmetin verileceği Kalp   Merkezinde , koroner yoğun bakım , anjiyo ünitesi ve yataklı servislerin  olacağını söyledi. 

 

DİŞ HASTANESİNİN ÖDENEĞİNDE SIKINTI YOK

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir,  Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin hastaneye dönüşmesi çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini vurguladı. Diş hastanesinde tadilat sürecinin devam ettiğini hatırlatan Keşir “  Diş Hastanesinin çalışmaları ise  tadilat planı üzerinden gidiliyor.  Ödeneği geldi ve tadilat süreci devam ediyor. İnşallah biran önce hizmetin verilmesini sağlayağız” dedi.  

 

SORUNLARI HIZLICA ÇÖZÜYORUZ

Sağlık alanında her türlü talebe cevap verebilmek için çalıştıklarını belirten Keşir şöyle konuştu:  “ Vatandaşlar her an bana da ulaşabildikleri için ben sahadaki sorunun hangi lokasyonda olduğunu da bilen bir vekilim. Hızlıca en yakın zamanda yeni bir proje veya bina yapmaktan ziyade mevcut bir bina üzerindeki tadilat üzerinden hızlıca harekete geçirelim dedik. Bir an önce tamamlayacağız. Süreç bittiğinde hep beraber hizmete açarız.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.