Keşir'den Yeni Hekim Müjdesi

Düzce’ye 8’i uzman olmak üzere 10 hekim kadrosu açıldı. Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum ile Göğüs Hastalıkları alanlarındaki uzman tabip eksiği giderildi.


AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir 10 hekim kadrosu açıldığını duyurdu. Milletvekili Keşir, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum ile Göğüs Hastalıkları alanlarında 3 uzman hekim, Akçakoca Devlet Hastanesi’ne Göz Hastalıkları ile Anesteziyoloji ve Reanimasyon alanlarında 2 uzman hekim, Gölyaka İlçe Devlet Hastanesi ve Yığılca İlçe Devlet Hastanesi’ne 2 Uzman Aile Hekimi, Merkez Toplum Sağlığı Merkezi’ne 1 Uzman Aile Hekimi ve Akçakoca Devlet Hastanesi 2 hekim kadrosunun verildiğini açıkladı.


Ayşe Keşir, çocuk ve kadın hastalıkları branşlarındaki eksiğin karşılanacak olmasının sevindirici olduğunu belirterek “Hemşerilerimizin ilçelerinde yerinde sağlık hizmeti alması için çalışıyoruz. Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkür ederim” dedi.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.06.2022
23:23

Düzce Üniversitesinin rektörünü çeşitli oyunlarla görevden aldırdınız çünkü devlet hastanesinden daha üst seviyede olmasını hazmedemediniz, çeşitli karalamalar yaparak kalitesizleştiemeye çalıştınız ancak daha 3-4 gün önce Düzce Üniversitesini başarılarından ve 100 basamak üst seviyelere çıktığının haberleri basına yansıdı, ancak devlet hastanesi vahim bir durumda, insan muyene olmak için sıra alamıyor, yada Dr. yok deniyor, gelen de kaçıp gidiyor, Düzcenin her kurumun idaresine burnunu sokan bir siyaseti varken Düzce olduğu yerde sayar. Doğruları söylemeyi kimse kabul etmez çünkü doğrular yalancıyı rahatsız eder. Bugünüm yarını da var, Allah tan başka büyük olan kimse yok.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,04
ALLAH Bu Milleti KORUSUN
23.06.2022
17:34

HASTANEDE OLSA HEKİM DE OLSA AMELİYAT YAPTIRAMIYORUZ NEYMİŞ BİZLER GENÇ HASTAYMIŞIZ YAŞ 50 BİLE OLSA GENÇ HASTASIN TÜRK MALI YERLİ KALÇA PROTEZİ TAKMIYORLAR FARKINI VERELİM DİYORUZ KALİTELİ PROTEZ TAKIN DİYORUZ OLMAZ DİYORLAR İSTANBULA ANKARAYA ÜNİVERSİTE HASTANELERİNE YÖNLENDİRİYORLAR BU KONUYU SAĞLIK BAKANLIĞINA BİLDİRDİM SES YOK HASTANEDE OLSA HEKİMDE OLSA DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK DEVLET HASTANELERİNDEN HİZMET ALMAK BİZ GENÇ HASTALARA ZOR 65 70 YAŞINDA OLMAMIZ GEREKİYOR DEVLET HASTANELERİ BİRAN ÖNCE ÖZELLEŞTİRİLMELİDİR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,53
sts


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.