Sarıgül'ün Partisinden Demir Parmaklıklı Af İstemi

Sarıgül'ün Partisinden Demir Parmaklıklı Af İstemi

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanlığı’ndan Genel Başkan Mustafa Sarıgül'ün 'Af' çağrısına demir parmaklıklı destek geldi. Demir parmaklıkların önünde açıklama yapan Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Sezgin Aktaş 'Af' mahkumlar için af istedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 'Affet Türkiyem' adı altında başlattığı kampanya ile cezaevinde kalan mahkumlara af çıkarılması için yasa tasarısı hazırlanmasını istedi. Bu kapsamda Türkiye Değişim Partisi il teşkilatları da bu kampanyaya destek vermek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Türkiye Değişim Partisi Düzce İl Başkanlığı, af çağrısına destek vermek amacıyla cezaevini andıran bir parmaklık hazırladı. Spor sokak girişine konulan ve içinde partililerin yer aldığı demir parmaklıklar ardından parti üyeleri üzerinde 'Affet Türkiye, Affet Düzce, Çocuklar için affet" yazılı pankartlarla kampanyaya dikkat çekmek istediler.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan TDP İl Başkanı Sezgin Aktaş "Bu affa dikkat çekmek için demir parmaklıklı bir cezaevi oluşturduk. Bugün Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül'ün cezaevi cezaevi dolşarak af istediği kampanyaya destek vermek amacıyla Türkiye Değişim Partis İl Başkanlığı olarak bu organizasyonu gerçekleştirdik. Pandemi döneminde yargılamaların sıkıntılı olduğu zamanlarda masum insanlar cezaevine girdiler. Çocuklar için affet, eşler için affet, anneler için affet, dedeler, babalar için affet diyoruz. Affet Düzcem, affet Türkiyem diyoruz" dedi.

TDP Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz ise "Bugün Düzce'de Sezgin başkanımın yapmış olduğu güzel eylem muhteşem bir şey. Sayın Genel Başkanımız Türkiye'de ilk kez Bolu'da bu çağrıya başladı. Türkiye çapında 320 bin kişi cezaevlerinde bunlarda açık cezaevlerinde yatan 80 bin kişi genel başkanımızın af çağrısı ile izinleri 2023 yılının sonuna uzatıldı. Şuan cezaevlerinde af artık konuşulmaya başlandı. Cezaevlerinde yatan insanlar af bekliyor. Burada 10 milyona yakın mülteciye bakarken, cezaevlerinde yatan 320 bin kişiye bakmak ve cezaevlerinden çıkınca onlara bakmak zorundayız. Onlar çıkınca gelecek hazırlamak zorundayız. Bu yüzden Türkiye'nin bütün illerini geziyoruz. Affet Türkiyem, affet Türkiyem diyoruz" ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.