Belediye Spor Salonu Hizmete Açıldı

Belediye Spor Salonu Hizmete Açıldı

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösterecek olan spor salonunda kayıtlar başladı. Fitness, reformer ve pilates branşında hizmet verilecek spor salonu haftanın 5 günü açık olacak.

Düzce Belediyesi, sağlıklı yaşam noktasında gerçekleştirdiği sportif hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Yaz ve Kış Spor Okulları başta olmak üzere Millet bahçesinde açık hava spor etkinlikleri gerçekleştiren Düzce Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösterecek olan spor salonu ile de vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Düzce Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü çatısı altında haftanın 5 günü 09.00 – 20.00 saatleri arasında Bahçeşehir 3.bölgede bulunan belediye ek hizmet binasında faaliyetlerini yürütecek olan spor salonundan tüm vatandaşlar yararlanabilecek.

3 GÜN ERKEKLER 2 GÜN KADINLAR
Fitness, reformer ve pilates branşlarında sportif aktivitelerin modern ekipmanlar ve uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirileceği, Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri erkeklere, Salı ile Perşembe günleri ise kadınlara hizmet verecek olan tesiste üye kayıtları alınmaya başladı.

Hazırlıkları tamamlanarak kısa süre önce faaliyetlerine başlayan spor salonuna kayıt ve detaylı bilgi 0380 514 4515 numaralı hat üzerinden alınabilecek.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.