Leblebici: “Hoca İstedi Biz Aldık”

Leblebici: “Hoca İstedi Biz Aldık”

Düzcespor Kayyum Başkanı Muzaffer Leblebici, Düzce Cam Düzcespor-Karaman FK maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında son saniyede yenilen gol sonrası çok üzgün olduklarını ve bu sonuç hiç kabul edilemeyecek bir durum olduğunu söyledi.


Düzcespor-Karaman maçının kısa bir değerlendirmesini yaparak konuşmasına başlayan DüzcesporKayyup Başkanı Muzaffer Leblebici, Başkan Yardımcısı Okan Kaltu ve Basın Sözcüsü Hasana Kaya ile birlikte düzenlediği basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Muzaffer Leblebici “Keyfimiz kaçık konuşuyoruz,  son dakika gelen golün üzüntüsünü yaşıyoruz, Her şeyimiz şeffaf her soruya açığız, maçın galibi olacaktık maalesef galibiyeti koruyamadık. Bu sonuç hiç hoşlanmadığımız bir sonuç oldu. Bu sonuçlar ligin başında normaldir ancak bizim kabullenmemiz çok kolay değil. Sürekli kaybetmeme parolası ile yola çıktık, özellikle kendi sahamızda hiçbir malubiyeti içimize sığdıramayacağımız bir durum, bütün kurgumuzu yaparken de başarılı bir takım kurmak için yaptık, kısa zamanda takımı kurduk ancak, isim olarak bakıldığında kötü bir takımımız yok, sürekli galibiyetler alacak bir takım. Gecemiz gündüzümüz bu takımı kurmak için 3-4 arkadaşımız ile çalışmakla geçti, bunun sorumluluğunu da taşıyoruz. Hocamız kimi istiyorsa aldık, bir ikisi hariç hocanın tercihi futbolcular takımımızda. Takım iyi ama futbol maalesef öyle değil, bunun bir an önce düzeltilmesi için de elimizden geleni yapacağız” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.