Düzcespor'da Penaltı İsyanı

Düzcespor'da Penaltı İsyanı

Düzcespor'da Penaltı İsyanı

Düzcespor dün akşam oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 2.tur maçında Fethiyespor karşısında penaltılarla mağlup olarak kupaya veda ederken, maçın 67.dakikasında ev sahibi lehine verilen penaltı kararı kırmızı lacivertli camiayı isyan ettirdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda,Fethiyespor ile karşılaşan Düzcespor kendisinden üst ligde bulunan rakibi karşısında 120 dakika boyunca ortaya koyduğu mücadele ile spor kamuoyunun takdirini kazandı. Normal süresi ve uzatma dakikaları 2-2 eşitlikle sonuçlanan maçta Düzcespor penaltı atışlarını 4-3 kaybederek kupaya veda etti.

Düzcespor 66.dakikada Ramazan Özkabak ile eşitliği sağlarken, beraberlik golünün hemen ardından rakip Fethiyespor lehine çalınan penaltı kararının yankıları sürüyor. 34 yaşındaki Aksaray Bölgesi hakemi Volkan Okur, ceza sahasının yaklaşık yarım metre dışındaki pozisyonda penaltı kararına hükmederken yardımcı hakeminde karara karışmaması dikkat çekti. Pozüsyonun içindeki Düzcespor oyuncusu Ahmet Emre uzun süre itiraz ederken hakem kararını değiştirmedi.

Maçın ardından karara isyan eden Düzcespor taraftarları sosyal medyada adeta isyan etti. Maçın hakemine ve tecrübesiz hakemi bu maça atayan federasyona isyan eden taraftarlar ağır sözlerle hakemi eleştirdi. Ayrıca hakem Volkan Okur'un maçın gözlemcisinden düşük not aldığı ve bir süre dinlendirileceği öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.10.2024
18:10

Düzcespor penaltının hesabını federasyona sorsun düzcesporun oyunu sorgulanmalı yenik durumdayken nasıl oynayacak bir sistemi taktik disiplini olması lazım başarı böyle gelecek yoksa gerisi boş geçen sene küme düştük niye düştük diye bunu araştırın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Fatih kurt


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.