Müdür Hüseyin, Çorum Fk.İle Anlaştı

Müdür Hüseyin, Çorum Fk.İle Anlaştı

Düzce Cam Düzcespor’un yaklaşık 30 yıl kulüp müdürlüğünü yapan Hüseyin Özcan, 1. Lig ekibi Çorum Futbol Kulübü ile anlaşarak kulüp müdürü oldu.


Düzcespor’da kayyım heyetinin başa gelmesinin ardından Kulüp Müdürlüğü görevinden istifa eden Hüseyin Özcan, bir dönem Düzcespor forması giyen Oğuzhan Yalçın’ın başkanlığını yaptığı Trendyol 1.Lig ekibi Çorum FK ile anlaştı.


Özcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’30 yıldır büyük bir gururla,onurla,fedakarlıkla  görev yaptığım,ömrümü verdiğim memleketimin takımı şanlı Düzcespor Kulübünden ayrıldıktan sonra,,bugün itibarı ile TFF 1.lig ekiplerinden Çorum Futbol Kulübü ile anlaşmış bulunmaktayım. Hakkımızda hayırlı olsun.Bundan sonra tüm bilgi,beceri ve tecrübemi Çorum F.K için gösterceğim.Saygılarımla….’’ ifadelerini kullandı.


HÜSEYİN ÖZCAN’A İLK TEBRİK TÜYSÜZ’DEN
Gökhan Kapoğlu başkanlığındaki Düzcespor yönetiminde aktif görev alan ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan kulüp yöneticilerinden ve Çorum-Sungurlu’da Düzcespor ve taraftarını onlarca kez ücretsiz ağırlayan, dinlenme tesisleri işletmecisi Cemil Tüysüz, eski müdürü Hüseyin Özcan’ı ilk iş gününde yalnız bırakmadı.

 
Tüysüz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “3 yıldır Düzcespor çatısı altında birlikte görev yaptığım, spor camiasında tecrübesinden çok şey öğrendiğim Hüseyin ÖZCAN müdürümü ilk iş gününde yalnız bırakmak olmazdı. Ben senin Düzcespor için yapmış olduğun fedakarlıkların birebir şahidi ve kefiliyim. Bir gün yine Düzcespor un başarısı için aynı çatının altında buluşmak dileğiyle. İyi ki seni tanımışım. Yolun açık olsun can müdürüm” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.09.2023
22:42

Müdür Hüseyin başlığı sanki olamamış gibi. Biraz kırıcı, değerlendirmenizi rica ederim. Hüseyin abimiz Düzce spor için önemli bir değerdir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,61
saygı iyidir
14.09.2023
11:27

Hüseyin abi düzce spor denilince akla ilk gelen isim sendin. Hakkında hayırlısı olsun başarılar dilerim.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
taraftar


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.