İki Branşta Madalya Kazandılar

İki Branşta Madalya Kazandılar

Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcularından Erva Eren, Makedonya’da düzenlenen Judo Minikler Balkan Şampiyonası’nda rakiplerini geride bırakarak ülkemize altın madalya kazandırdı. Halter branşında ise Cemre Topçu U15 Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda iki kategoride ikinci olarak gümüş madalyayı Düzce’ye getirdi.

Düzce Belediyesi Spor Akademisi şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor. Ulusal ve uluslar arası müsabakalara katılarak Düzce’yi temsil eden genç sporcular son karşılaşmalarından yine başarı ile döndüler. Makedonya’da düzenlenen Judo Minikler Balkan Şampiyonası’nda rakiplerini geride bırakan Erva Eren 28 kg’de Balkan şampiyonu alarak altın madalya kazandı. Aynı turnuvada mücadele eden Ayaz Alayıldız ise 38 kg’de beşinci olarak yurda döndü.

Ayrıca 26-30 Haziran tarihlerinde Bolu’da düzenlenen U15 Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda yarışan Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcusu Cemre Topçu, koparmada 65 kg, silkmede 71 kg kaldırarak Türkiye ikincisi oldu. Topçu, başarısı ile 42 ilden 500 sporcunun katıldığı turnuvada kazandığı gümüş madalyayı Düzce’ye getirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.