Şahin İddialara Yanıt Verdi

Önceki dönem DTSO Başkanı Tuncay Şahin son günlerde hakkında çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yayınladı. Şahin açıklamsında şu ifadelere yer verdi:

"2 Ekim 2022 tarihinde yapılan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesinde başlayan ve hem TSO ve hem de iş dünyasının saygın isimlerini yıpratan ve şaibe algısı oluşturan konuşmalar, haberler ve yorumlar ile bir seçim sürecini hep birlikte yaşadık.

Bu süreçte adliyeye yapılan suç duyurusunda verilen “soruşturmaya yer yoktur” kararına rağmen halen bu konuları farklı amaçlarla sokak aralarında konuşmaya devam eden art niyetli insanlar olduğunu duyuyoruz.

Oluşturulmak istenen algının ortadan kalkması sadece bireysel olarak konunun muhatapları açısından değil Düzce Ticaret ve Sanayi Odasının itibarı açısından da önemli ve zaruridir.

Konuşulan konular ve yapılan haberler hakkında Düzce Ticaret ve Sanayi Odasında birlikte görev yapmaktan şeref duyduğum meclis üyesi arkadaşlarımın ve şahsımın bir ihmal ve kusurumuzun olmadığının kamu vicdanında da karşılık bulması adına hem Ticaret ve Sanayi Odasına hem de Odaya ait şirkete inceleme başlatmak üzere bakanlık müfettişlerinin davet edilmesini talep ediyorum.

Eski oda başkanı sıfatımla ve şu anda sade bir meclis üyesi olarak yaptığım bu çağrıya mevcut Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık ve Meclis Başkanı Tanju Acar’ın ivedilik kazandırması için kamuoyu önünde talep ve ricada bulunuyorum."


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.