Düzcespor Son Anda Yıkıldı

Düzcespor Son Anda Yıkıldı

TFF 3. Lig 1.Grupta Düzcespor sahasında oynadığı maçta Karşıyaka'ya 2-1 mağlup oldu.
TFF 3.Ligde 7. Hafta maçları bugün oynandı. Yeni Şıralık Stadında saat 15:00'tr başlayan maçta Düzcespor, güçlü rakibi Karşıyaka karşısında 90+2. Dakikada kalesinde gördüğü golle 2-1 mağlup oldu. 
Maçı hızlı başlayan kırmızı lacivertli ekip 25.dakikada kazandığı penaltıda Bilal Şeflek'ın golü ile 1-0 öne geçti. Yediği Golden sonra toparlanan konuk ekip ilk yarının son anlarında 44 dakikada Ali Sinan Gayla'nın golü ile durumu eşitledi.


İkinci yarıda her iki ekipte karşılıklı pozisyonları bulurken Karşıyakanın 88.dakikada kazandığı penaltı'da İshak Kurt'un vuruşunu kaleci Muhammet Özkan kurtardı.
Maçın son anlarında gelişen Karşıyaka atağında Sefa Küpeli golü buldu ve maçın skorunu belirledi. 
Bu skorla 7 maç sonunda 9 puanda kalan Düzcespor, ligde 7. sırada yer aldı. 
Oynadığı son 4 maçta galibiyeteHasret Kalan kırmızı lacivertli ekip, ligin 8.haftasında Kuşadası spor ile 26 Ekim saat 15.30'da deplasmanda karşı karşıya gelecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.10.2024
18:43

KAF KAF KAF Sİ SİN SİN KAF SİN KAF SİN KAF !

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,85
KARŞIYAKALI KOMANDO ÇVŞ
20.10.2024
17:51

Adam gibi, bir santrafor almassan. Defansınını iyi kurmazsan, olacağı budur.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,85
Reşat Gültekin
20.10.2024
17:25

Düzcespor un kaderi çile bülbülüm çile. Yüzümüz gülmedi bir türlü. 1-0 öne geçmişiz. Rakip 1-1 e gelmiş. Ceza sahasında kafa vuruşu ile attılar golü. 88.dakakikada kalecimiz Muhammed penaltı kurtardı. Gole izin vermedi. Daha sonra maçı uzatmalarda rakip göstere göstere ceza sahamıza geldiler. Golü attılar. Maçı kazandılar. Karşıyaka ya 3 puanla döndüler. Kalecimiz Muhammed in yapabileceği hiçbir şey yoktu. Uzatmalarda rakip Karşıyaka bizim ceza sahasına bırak orta sahasını geçememesi lazımdı. Bu futbolculara bunun teknik ekip tarafından söylenmedi mi, anlatılmaz mı ? Anlaşır ve kabul edilebilir bir durum değil bu. En azından beraberliği korumamız şartttı.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,50
İbrahim
20.10.2024
17:24

Haydi güle güle Ahmet yavuz hoca geçen sene küme düşen takımı hala futbol olarak düzcesporu çalıştıracak kapasitesi bu kadar bu takımı yukarı oynatacak bilgi donanımı yok istifa edip bjk Yasin sülün hocayla itibar kurulup takımı hedefe oynatacak teknik ekip lazım taşkın hoca bunlara verilen fırsatları kullanamıyorlar acilen takımdan gönderilmeli veya istifa etmeliler çünkü olmuyor bu anlayış başarısız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,55
Fatih kurt


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.