Bu Bulvar Acil Kasis Bekliyor

Servet Bucurgat Caddesi geçtiğimiz günlerde yapılan düzenleme ile asfaltlandı. Fakat cadde üzerinde vatandaşlar acil kasis yapışmasını talep ediyor.

Düzce’de geçtiğimiz aylarda asfaltlama çalışmaları yapılan Servet Bucurgat caddesinde var olan kasislerde kaldırılmıştı. Yapılan yol çalışmalarının ardından caddedeki çukurlar giderildi. Fakat bölgede var olan kasisler henüz yerlerine tekrar yapılmadı. Bölgede bulunan bir çok okul ve binaların olması Akçakoca yoluna bağlantının bulunması sebebi ile yoğun olan trafik ve sürücülerin hız yapması ile vatandaşlar bölgeye acilen kasis yapılmasını talep ediyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.09.2022
10:52

Daha önce kazalarda ölümlerin yaşandığı Hürriyet caddesinde EDS kurulduktan sonra problem kalmadı. S. Bucurgat caddesinde tabelalar var, EDS yok. Bucurgat caddesi ve olimpiyat kavşağına çıkan caddeye EDS kurulmalı.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,48
ÖMER SİVRİKAYA
25.09.2022
22:01

Kasıs derken hiç araç kullanmamış kişiler Bu katilleri isteye bilirler düşünün şu dolu itfaiye aracının o kadisten geçtiğini içerisinde hasta olan ambulansın o kasis ten geçtiğini siz yorum yaparken kendi açınızdan yapıyorsunuz mad rahatsız oluyorsunuz elektronik radar talep ede bilirsiniz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,92
Şahin acar
25.09.2022
20:48

Bu bölge okullar bölgesi. Hala kasis yapılmadı. Bir çocuk öldükten sonra kasis yapmanın bir anlamı kalmayacak. 153 ü aradığımızda ambulanslardaki hastalar zarar göruyor diye kasis yapılmadığı söyleniyor. Peki hastane caddesi üzerindeki kavşağa kasis yapılmış. Her dakika ambulans geçiyor. Böyle saçma bir gerekçe olamaz. Bir can kaybettiklen sonra yapılan kasisin bir anlamıda kalmaz. Eski yerlerine bir an önce kasis yapılmalıdır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,41
Memursenli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.