Bahçeşehir'de Hizmet Bedellerine Zam

Bahçeşehir'de Hizmet Bedellerine Zam

Bahçeşehir Bölgesinde temizlik ve çöp toplama hizmetlerinde ücret değişikliğine gidildi.

Temizlik Hizmeti 100 TL’den 350 TL’ye yükseldi. 130 TL olan temizlik ve alım bedeli ise 500 TL oldu. Yeni tarife 1 ’dan itibaren geçerli olacak.

Bahçeşehir A.Ş yönetimi bina sahiplerine yaptığı duyuruda artan maliyetlerden ötürü hizmet bedeli olan rakamlarda güncelleme yapmak zorunluluk haline geldiği ifade edildi.

Belediyesi Bahçeşehir A.Ş’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Düzce Bahçeşehir A.Ş olarak Şubat 2023 tarihinden bu yana hizmet bedelimiz olarak belirlenen, Çöp alımı olmadan 100 TL, Çöp alımı dahil 130 TL olan hizmet bedelimiz, asgari ücret ve maliyetlerdeki artış oranlarına rağmen 16 ay süre ile güncellenmemiştir.

Hizmet kalitemizi arttırabilmek için ve hizmet vermekte olan çalışanlarımızın ücret artış oranları da göz önünde bulundurulduğunda hizmet bedeli olan rakamlarda güncelleme yapmak zorunluluk haline gelmiştir.

Günümüz koşulları ve benzer hizmet örnekleri değerlendirilerek sizlerin yüksek anlayışına sığınarak, alınan Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda 1 Haziran tarihinden itibaren hizmet tarifemiz aşağıda belirtildiği gibi piyasa örnek değerlerinin altında kalmaya özen gösterilerek güncellenmiştir.

Haziran ayı itibarı ile Çöp alımı olmadan 350 TL , çöp alımı dahil 500 TL olarak belirlenen rakam üzerinden ödemeler tahsil edilecektir.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.05.2024
23:22

İyi Oldu.bedava alışmışlardı.100tl ye çorba içilmiyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%64,18
Ali
17.05.2024
19:18

Bu ay bizde katıldık ilk ay bitmeden zamla karşılaştık.Aylık 100 lira olan hizmet bedeli nasıl olurda 350 lira olur.Bu kadar zam nerede görüldü.Tabi bizde hemen bu hizmetten bina olarak vazgeçiyoruz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,69
Fahri Bedi
17.05.2024
15:07

ben memnun değilim çünkü ne zamanında yapiliyo nede hakkı ile yapiliyo cugaldikca erteleniyo isler bedava para veriyoruz sistem parayı aliyo ama işler kaliyo yetisemiyoruz diyolar bunu para alırken kusura bakmayın böle oldu için şu kadar vermeyin demiyolar calisanlarin kimi iyi kimi sıkıntılı kişiler düzgün işçilik konusu tartışılır sürekli şikayet etmekten yoruldum binanın yüzde oranını alıp onaylaniyo sözleşmeler buda problem en alt katlarda nasıl olsa eksi katlar bakmazlar diyip temizliği doğru duruşt işlem yapilmiyo zam yapmalarını geçtim bide yapılan işlemlerinde azaltiyolar bana mantıksız geliyo parayı sokaktan toplamiyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
İsmail dede


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.