Öztürk'ten TUSAŞ'a Yönelik Terör Saldırısına Lanet

Öztürk'ten TUSAŞ'a Yönelik Terör Saldırısına Lanet

Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı konuşmada Kahramankazan’daki TUSAŞ tesislerine yönelik düzenlenen terör saldırısını şiddetle kınadı. Öztürk, "Türk savunma sanayimizin lokomotif kuruluşu olan TUSAŞ’a yönelik bu eylemi lanetliyorum" dedi.

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Öztürk, "Ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

TUSAŞ’a yapılan saldırının, Türkiye’nin savunma sanayinde ulaştığı noktayı ve "Tam Bağımsız Türkiye" idealini hedef aldığını vurgulayan Öztürk, "Bu durum, bazı çevrelerin ciddi bir şekilde rahatsız olduğunu gösteriyor" diye konuştu.

Öztürk, Türkiye'nin savunma sanayisi üzerindeki tehditlerin bertaraf edileceğini belirterek, "Adeta can çekişen PKK terör örgütü’nden medet umacak kadar acınası halde olan Türkiye düşmanlarıyla mücadelemiz akamete uğramadan devam edecek. Ülkemize uzanan kirli elleri mutlaka kıracağız" dedi.

Milletvekili Öztürk, Türkiye'nin güvenliği ve bağımsızlığı için verilecek mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.