Düzce İl Emniyet Müdürlüğü, güvenlik hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi amacıyla filosuna 24 yeni hizmet aracı ekledi. Dualarla hizmete alınan araçlar, sirenler eşliğinde şehir turu attı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü, kentte güvenlik hizmetlerinin daha etkin ve hızlı yürütülmesi amacıyla araç filosunu 24 yeni hizmet aracıyla güçlendirdi.

Düzenlenen teslim törenine Düzce Valisi Mehmet Makas, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ile protokol üyeleri katıldı.

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, son üç yılda emniyet teşkilatının araç filosunda önemli bir artış sağlandığını belirterek, araç sayısının 190'dan 285'e yükseldiğini söyledi.

Düzce Valisi Mehmet Makas ise yeni araçların Düzce'ye hayırlı olmasını temenni ederek, emniyet teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından dualarla hizmete alınan 24 yeni araç, sirenlerini çalarak şehir turu gerçekleştirdi. Kentte oluşturulan araç konvoyu, vatandaşların da ilgisini çekti.


