Halk Ekmek İhalesi Yapılacak

 

Düzce Belediyesi halk ekmek büfelerinde satılacak ekmeğin teminini fırınlardan yapacak. Düzenlenecek ihaleyi kazanacak fırıncı halk ekmek üretimini gerçekleştirecek. İhaleyi kazanacak firma 1 milyon 510 bin ekmek üretecek.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ucuz ve lezzetli ekmek üretmek adına böyle bir adım attıklarını kaydetti.

Düzce Belediyesi Halk Ekmek Büfelerinde satışı yapılacak ekmeğin üretimi için ihale düzenleniyor.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü şehrin belirli noktalarına konuşlandırılarak vatandaşların ucuz ekmek alabilmelerini sağlayacak olan halk ekmek büfelerine ekmek temin edecek fırını belirlemek için ihaleye çıkıyor.

Camikebir, Kiremitocağı, Hamidiye, Güzelbahçe ve Şehit Murat Demir Mahallelerinde kurulacak Halk Ekmek Büfelerine 2022 yılı için 1 milyon 510 bin ekmek temin edecek fırın ihale ile belirlenecek.

Basın İlan Kurumu ilan Portalı www.ilan.gov.tr adresinde yer alan duyuruya göre ihale 13 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 11.00’de Bahçelievler Mah. 114 Nolu Belediye İş Merkezi Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü adresinde yapılacak.

İhale ile ilgili detaylar https://www.ilan.gov.tr/ilan/1003378/ihale-duyurulari-mal-alim-ihaleleri-ekmek-satin-alinacak adresinden alınabiliyor.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.