CHP, Sanayide Sorunları Dinledi

CHP, Sanayide Sorunları Dinledi

CHP İl Başkanı Semih Cemşit, beraberindeki heyet ile Eski Sanayi esnafının sorunlarını dinlemek için sahadaydı. Esnafın dertlerini paylaştığı, CHP’nin çözüm önerilerini ilettiği esnaf gezisi ardından Cemşit, ‘’ Esnafımızın geçim sıkıntısı ve hayat pahalılığı ile ilgili çok sıkıntısı var. Çözüm mercii sürekli sabredin, Eylül’ü bekleyin, yazı bekleyin, kışı bekleyin diyerek vatandaşlarımızı oyalıyor. Esnafta dayanacak güç kalmadı.’’ dedi.

Düzce’nin her bölgesinde sahadayız

Göreve geldiğimiz günden beri milletin sıkıntılarını en çok dinleyen ve çözüm önerileri aktaran partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu söyleyen Cemşit, ‘’Vatandaşımız, iktidar yetkililerinden o kadar çok muhatap bulamamış ki iktidara olan eleştirilerini de bizlere iletiyorlar. Her kesimden vatandaşımızla ülkenin sorunlarını tartışıyoruz ve gerçekten çok verimli oluyor.’’ dedi.

Eski Sanayi esnafı üvey evlat mı?

Belediyenin Eski Sanayi’yi taşıma konusunda yaptıkları projeleri takip ettiklerini ileten Cemşit,’’ Önümüzde, yıllardır konuşulan bir proje var. Sanayi esnafına geçen sene taşınacaksınız denmiş. Varsayılan tarihler, proje detayları sürekli değişmekte. Sanayi esnafı o kadar yalnız bırakılmış ki, seçim zamanı söz verilen çöp konteynırlarını dahi getirmemişler. Ekonomik kriz ile mücadele eden esnaf bir de bu belirsiz ortam ile karşı karşıya. E-5 yol çalışmasında gördüğümüz plansızlık ve iş bilmezlik, burada sanayide de önümüze çıkıyor maalesef.’’ dedi.

20 yıllık iktidar çözüm üretmeyi bıraktı, milletimize şükretmeyi telkin ediyor

‘’Yetkililer, beraber kazandık beraber sabredeceğiz diyorlar, sonra milyonluk vurgunlar ortalığa dökülüyor, yandaşlar deveyi hamuduyla götürmüşler, vatandaşımız da sabredecekmiş. Bu insanlar artık neye sabredecekler? Milletin parası ile zevk içinde yaşayanlar bize şükür dersi verecekler, benim bin bir yoklukla dükkan açan sanayi esnafım şükredecek, oturacak öyle mi? Bu milletimize reva görülemez.’’ şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.