Chp Heyetinden Hayvan Konukevi’ne Tam Not

Chp Heyetinden Hayvan Konukevi’ne Tam Not

Chp Heyetinden Hayvan Konukevi’ne Tam Not

Düzce Belediyesi Hayvan Konukevi’ni ziyaret eden CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Sinan Doğan ve parti üyeleri sokak hayvanlarının tedavi süreçleri ve bakımları konusunda bilgi alarak tesisi gezdi. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Ünal ve Veteriner İşleri Müdürü Gönül Asuk’un refakat ettiği heyet açıklamalarında memnuniyetlerini dile getirdi.

Düzce Belediyesi’nin 2019 yılında hizmete giren Hayvan Konukevi hem yerelde hem de ulusalda dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sokak hayvanlarının kısırlaştırma, rehabilite ve tedavi süreçlerinin yanı sıra bakıma muhtaç ampute ve hasta sokak hayvanlarının bakımının yapıldığı tesisi son olarak CHP Düzce heyeti ziyaret etti. CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Sinan Doğan’ın yanı sıra kadın kolları ile parti üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette heyete Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Ünal ve Veteriner İşleri Müdürü Gönül Asuk eşlik ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı.

“KONULARINDA SON DERECE TECRÜBELİ BİR EKİP”

Tesisin tüm bölümlerini inceleyen konuklar sokak hayvanlarının bakım süreçleri ve tesisin donanımlarını en yetkili kişilerden öğrenirken CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Sinan Doğan yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün CHP Düzce örgütü olarak, Düzce Belediyesi Hayvan barınağını ziyaret ettik. Tesisi gezdiğimizde ortamın temiz ve hijyenik olduğunu gördük. Yöneticisinden çalışan personeline kadar güler yüzlü, misafirperver ve konularında son derece tecrübeli bir ekip ile karşıladılar. Yaptıkları çalışmalardan ve prosedürlerinden bilgi sahibi olduk. CHP Düzce Örgütü olarak her zaman yanlarında olduğumuzu ve danışıldığında fikirlerimizi paylaşabileceğimizi belirttik. Bizi ağırladıkları için kendilerine çok teşekkür ederiz.”

“ZİYARET ETMEK İSTEYEN HERKESE KAPILARIMIZ AÇIKTIR”

Ziyaret hakkında konuşan Başkan Yardımcısı Cihan Ünal da CHP heyetine ziyaretleri için teşekkür ederek şöyle konuştu: “Sokakta yaşayan can dostlarımızın en az bizim kadar yaşam hakları vardır. Onların sağlıklı şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için buradaki imkanlarımızı sürekli geliştiriyoruz. Bugün de çalışmalarımızı CHP Düzce heyeti ile paylaştık. Ziyaretleri için kendilerine kurumum adına teşekkür ediyorum. Zaten okullarımızın da buraya düzenli olarak ziyaretleri oluyor. Çocuklarımıza hayvan sevgisi aşılamaya çalışıyoruz. Her zaman ziyaret etmek isteyen herkes için Hayvan Konukevi’mizin kapısı açıktır.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.06.2024
20:54

Hey gidi hey, bir zamanlar Gölyakamızda da bir hayvan barınağı vardı, kulakları çınlasın, zamanın Gölyaka Kaymakamı, şu an Yozgat Valisi Sayın Mehmet Ali Özkan çok zorluklar ve çabalar sarfederek kurduğu hayvan barınağını eski başkan Yakup Demircan gider ayak yıktı kaldırdı, üstelik defalarca sokak hayvanlarıyla ilgili haberler yapıldığı halde, şimdi yeni başkan bunu nasıl halledecek bakalım, onunda bu konuda işi zor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%75
Gönülden iş yapmak


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.