Bayram, Tüm Mazlum Coğrafyalara Gelsin

Bayram, Tüm Mazlum Coğrafyalara Gelsin

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Kurban Bayramı dolayısı ile yayınladığı mesajda "Kurban Bayramı’nın dayanışma ruhumuzu, kardeşlik hukukumuzu geliştirmek için fırsat olmasını diliyorum"dedi.

Keşir mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi paylaştığımız özel günlerdir. Ancak Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi bu bayramda da aklımız, yüreğimiz Gazze’de. Filistinli kardeşlerimizin acısıyla yüreğimiz yanıyor. Tüm bu acının gölgesinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nın dayanışma ruhumuzu, kardeşlik hukukumuzu geliştirmek için fırsat olmasını diliyorum.

9 günlük tatil sürecinde aile ziyaretlerimiz, akraba buluşmalarımız ile hasret gidereceğiz. Kimsesi olmayanın kapısını çalacak, gönül alacağız. Yaşadığımız tüm zorluklara rağmen bayram sevincini bölüşmeye çalışalım.

Türkiye, dünyanın parlayan yıldızıdır. Hedeflerimize ulaşmak, mazlum coğrafyalara umut olmak için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hükümetimiz ve devletimizin tüm organları ile çalışmaya devam edeceğiz.

Bayramı kutsal topraklarda idrak edecek hacı adaylarımızı tebrik ediyor,  ülkemize selametle dönmelerini temenni ediyorum. Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, bayramın insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.

Bayramın tüm mazlum coğrafyalara gelmesi umuduyla…


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.06.2024
10:34

Türk oğlu Türk e de gelsin, kimseye vermeyiz şu öksüz Türkçülüğümüzü

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Türkçü


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.