Vali Selçuk Aslan'ın "Kurban Bayramı" Mesajı

Vali Selçuk Aslan'ın "Kurban Bayramı" Mesajı

 Vali Selçuk Aslan'ın

Düzce Valisi Selçuk Aslan Kurban Bayramı dolayısıyle yayınladığı mesajında, Bayramın tüm islam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti. 

Vali Aslan'ın mesajı şu şekilde:

"Kıymetli Hemşehrilerim,

Güzelliklere, iyiliklere ve mutluluklara vesile olması dileğiyle Kurban Bayramımız, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirsin. Bayramımız mübarek olsun. 

Sevinçlerin ve mutlulukların paylaşıldıkça çoğaldığını, yaşanan acıların ise birlikte omuz verildiğinde hafiflediğini biliriz. Rabbimizin gönüllerimizi yumuşattığı bu mübarek günler, aynı zamanda küskün yürekleri barıştırmak, kırgınlıkları sonlandırmak için önemli fırsatlardır.

Kadim geleneğimizde bayramlar; aile bağlarını kuvvetlendirme, mazlumların yüzünü güldürme ve dostlukları pekiştirme adına eşsiz bir imkan sunmaktadır. Bu bayramın da aramızdaki sevgi ve saygıyı daha da derinleştirmesini dilerim. 

Bayram dolayısıyla yola çıkacak vatandaşlarımızdan, kendilerinin, sevdiklerinin ve başkalarının canını tehlikeye atacak adımlardan kaçınmalarını, trafik kurallarına uymalarını ve dikkatli olmalarını rica ediyorum. 

Bu bayram gününde vatanımızın bekası, milletimizin huzur ve esenliği için sınırlarımız içinde ve dışında görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize, bayram boyunca da görevlerini titizlikle yerine getirecek olan kamu görevlilerimize minnettarlığımı sunarken, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. 

Bayram o bayram ola…
“Hüzn ü keder def' ola, Dilde hicâb ref' ola;
Cümle günâh af ola, Bayrâm o bayrâm ola” 

Bayramınız kutlu olsun! 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.