AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’ndan Bayram Mesajı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’ndan Bayram Mesajı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’ndan Bayram Mesajı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Kurban Bayramının paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir bayram olduğuna dikkat çekerek, sevgi, barış ve kardeşlik duygularının pekişmesini, birlik ve beraberliğin daha da güçlenmesini temenni etti. 

 AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu,  Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Kurban Bayramının huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini dileyen Hasan Şengüloğlu,  mesajında şu görüşlere yer verdi: 
Tüm İslam âleminde ve cennet yurdumuzda olduğu gibi güzel şehrimiz Düzce’mizde de birlik ve beraberliğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi karşılıklı sevgi ve saygı duygularıyla pekiştiren bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmış bulunuyoruz. 
Mübarek Kurban Bayramı’nın manevi huzuru ve coşkusunu hep birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu anlamlı günlerde, sevgi, barış ve kardeşlik duygularının pekişmesini, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesini temenni ediyorum.
Kurban Bayramı, paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir bayramdır. Ancak bu bayramda, Gazze başta olmak üzere, mazlum coğrafyalarda zulüm ve sıkıntı içinde olan kardeşlerimizi unutmamamız gerektiğini özellikle belirtmek istiyorum. Bayramı huzur içinde kutlayamayan tüm mazlum kardeşlerimize dualarımızla ve yardımlarımızla destek olalım.
Bu bayram, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize el uzatarak  ve onların yanında olalım. Paylaşmanın bereketini hep birlikte hissedelim ve bu bayramda da gönüllerimizi birleştirelim.
Bayramın ülkemize, Gazze’ye ve tüm İslam âlemine huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum. Sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar geçirmenizi temenni ederken, Düzceli hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” 

BAYRAMLAŞMA BAYRAMIN 2.GÜNÜ

AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ayrıca bu yıl Kurban Bayramı Bayramlaşma töreninin 17 Haziran Pazartesi günü (Bayramın İkinci günü)  saat 12:00’de Düzce Belediyesi Prof.Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceğini belirterek ‘’Tüm dava arkadaşlarımızı Bayramlaşma törenimize davet ediyorum” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.