Düzce’de Kadir Gecesi İdrak Edildi

Düzce’de Kadir Gecesi İdrak Edildi

Düzce Belediyesi, İslam âleminin en kutsal gecelerinden ‘Kadir Gecesi’ dolayısıyla Merkez Büyük Cami ve Bahçeşehir Hicret Camii’nde vatandaşlara kandil simidi ve şeker dağıttı.

Müslümanların en kutsal gecelerinden olan ‘Kadir Gecesi’ nedeniyle Düzce Belediyesi tarafından il merkezinde bulunan camilerde vatandaşlara kandil simidi ve şeker dağıtıldı.

Düzce Belediyesi, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirilen programla, Ramazan ayının 27’nci gününün gecesinde idrak edilen Kadir Gecesi dolayısıyla camileri dolduran vatandaşlarla buluştu.

Sosyal Hizmetler Müdürü Ümit Bayraktar başta olmak üzere AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hassan Şengüloğlu ve Merkez İlçe Başkanı Alp Buğra Kocaman’ın da hazır bulunduğu programlarda camilere akın eden vatandaşlara cami çıkışlarında, kandil simidi ve şekerler dağıtıldı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.