Başkan Özlü'den Muhtarlar Günü Mesajı

Başkan Özlü'den Muhtarlar Günü Mesajı

Başkan Özlü'den Muhtarlar Günü Mesajı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Özlü mesajında; “Mahalle Muhtarlarımız, hizmetlerimizi eksiksiz ulaştırmak için var gücümüzle çalıştığımız 63 mahalledeki gözümüz, kulağımızdır. Bizlerle birlikte sergiledikleri gayret ve desteklerinden dolayı her birine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kökleri Osmanlı İmparatorluğu’na kadar uzanan ve İstanbul Nüfus Sayımı’nın 19 Ekim 1829’da yapılması sonucunda ortaya çıkan ferman ile temelleri atılan Muhtarlık Teşkilatı’nın 2015 yılından bugüne kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Muhtarlık müessesesinin, devletin koruyucu gücünün en küçük yapı taşı olan mahallelerde sağlanması adına en önemli kurumlardan biri olduğuna dikkat çeken Başkan Özlü mesajında şunları söyledi: “Tüm Türkiye’de ve Düzce’mizde mahallelerimizin ihya ve inşasında rehber, vatandaşlarımız ve kurumlar arasında köprü vazifesi gören Mahalle Muhtarları’mız en yakın çalışma arkadaşlarımızdır. Mahallesini, ilçesini, şehrini ve ülkesini değiştirip, dönüştürme gücüne sahip olan her bir muhtarımız bizim hızlı çözüm uygulamamızda da destekçilerimizdir. Mahalleleri yakından izleyen gözlerimiz, talepleri dinleyen kulaklarımızdır. İmkanları zor, kaynakları kısıtlı demeden üzerlerine düşen sorumluluğu görev bilinci ile yerine getiren 63 mahalle muhtarımızın dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de maddi, manevi yanında olmaya devam edeceğiz. Düzce’mizin gelişimi, değişimi ve dönüşümü noktasında gösterdikleri özverili gayretlerinden ötürü şükranlarımı sunuyor, ilimizde görev yapan tüm muhtarlarımızın ′19 Ekim Muhtarlar Günü′nü en kalbi duygularımla kutluyorum.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.