Resmi Kurumlardaki Lavabolar-Örnek Sokaklar-D-100?den Memur-Sen?e Dönüş!

Resmi Kurumlardaki Lavabolar Bayanların da Abdest Alabileceği Konuma Ne Zaman Getirilecek?

Hangi resmi kurum olursa olsun, okullarımız da dahil olmak üzere hangi lavabo bayanların rahat bir şekilde kullanabileceği gibi yapılmış?

Annemiz, eşimiz, ablamız, kardeşimiz hangi resmi kurumda görev yaparsa yapsın, kızımız hangi okula giderse gitsin, görev yaptığı kurum veya eğitim gördüğü okuldaki lavabolar bayanlarımız için uygun mu? Ya yüksek, ya çok yüksek, ya da bakımsız, ama bir bayanın abdest alabileceği uygunlukta değil maalesef.

Bir gün Memursen Düzce Şube Başkanı Orhan Kılıç?ı halen görev yaptığı Mesleki Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ziyarete gitmiştim. Oradaki lavabolara hayran kaldım. Kullanışlı, karşıdan bakıldığında lavobanın yatık S şeklinde bir modeli var. Ellerini yıkamak için ayrı, ayaklarını yıkamak için ayrı evyesi olan lavabolar ve lavabolara sıcak su tesisatı da çektirilmiş? Asrımıza uygun bir lavabo modeli! Bu şekilde bir değişikliğe gitmek diğer kurumlar için çok mu zor?

Düzce Belediyesi Örnek Sokakların Sayısını Ne Zaman Çoğaltacak?

Şerefiye Mahallesinde bulunan Çınlar sokak çok güzel olmuş. O sokaktan gidip gelenler bunu görüyor ve yaşıyor. ?Şehit Ruhsar Caddesine? çıkan ve tüm sokaklar, şehrin diğer sokakları, Çınlar Sokak gibi rengarenk yapılamaz mı?

Örnek sokaklar gibi örnek bina yapımını ne zaman zorlayacak? Örnek Caddeleri ne zaman çoğaltacak?

Öztürkler Mevkiinden Memur-Sen Yoluna Dönüş Problemi!

D.100 Karayolu, Ankara istikametinden İstanbul istikametine doğru giden araçlar, Öztürkler mevkiine geldiğinde Memur-Sen yoluna, yani sağ tarafa dönmek istediğinde herhangi bir dönüş işareti var mı? O yolu bilmeyen araç sahibi misafir, Memur-Sen yoluna şaşırmadan dönüş yapabilir mi? Özellikle de gece vakti ne yapacak vatandaş? Bizler o yolu bildiğimiz için sıkıntı çekmiyor olabiliriz. Ama bu yörenin yabancısı ne yapacak? Bu iş ile kim ilgilenmeli? Düzce Belediyesi mi, Karayolları mı? Hoşça kalın.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.